Du læser nu
Dullehår

Dullehår

Dullehår
Dullehår
…. når man har ferie, er det alt for nærliggende, at lege med alt det man aldrig rigtigt når at få leget med til hverdag… og således tænkte jeg, at Hollywood-håret lige kunne få en omgang på steroider.. det er jo LA og when in Rome, right!? Så jeg kastede mig over de extensions jeg fik tilsendt for noget tid siden. Og selvom jeg egentlig ikke var mere end sådan “nåh ja – til fest er det sikkert fint”-begejstret dengang jeg først testede dem, så må jeg ærligt erkende, at jeg godt kunne gå hen og blive forfalden til lange gyldne lokker og det tykke hårsvald jeg altid har drømt om – også selvom det involverer lidt snyd og humbug.. For iiih, hvor føler man sig fin, når man sådan kan svinge med lokkerne.. Og det føles ikke som nogen meget stor forandring – bare lige det lille ekstra..

 

… haivng some time off I decided to have a go at one of those things, that I usually don’t have time to experiment with – the hair extension I got a while back… And I must admit that they’re growing on me even though I wasn’t all too excited about them back when I just got them… It doesn’t seem like a massive change, just that little extra something. I could get addicted.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top