Du læser nu
Morgenkaffe

Morgenkaffe

Morgenkaffe
… har brugt morgenen på at drikke kaffe, skype, spise cereal, bade og skrive emails… og se “The Real E! story” om Hannah Montana og Justin Bieber.. Hahahaha… Der er så meget hjernedødt fjernsyn, at jeg engang imellem helt opgiver zapningen og kapitulerer til whatever jeg nu er havnet ved… Men on the bright side, så er jeg super opdateret på “Keeping Up With The Kardashians”.. Ooog – nu er der ikke længe til de nye afsnit af GG går igang.. Weeha. Anyways.. Meget meget typisk morgen i Acie-land.. Nu skal jeg snart ud og finde noget frokost.. Mens igår i seng.. Weeiiird.

I’ve spent the morning drinking coffee, skyping, eating cereal and writing emails…. whilst watching stupid TV.. such a typical morning in my world…

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top