Du læser nu
På terrassen

På terrassen

På terrassen

På terrassen

På terrassen
Wåhåå… Det klarede lidt op til eftermiddag og jeg benyttede muligheden for en gang mexikansk iført shades… Wååpiduu.. Ville ønske, at man kunne få alt her i tilværelsen smothered… Mhmm… Fedtet.. Ooog – som I måske (?) kan se, så har jeg leget med de der extensions, som jeg fik tilsendt for noget tid siden… Umiddelbart var jeg ikke sådan head-over-heels begejstret, men de vinder på mig, må jeg indrømme.. Prinsessehår til Acie.. Viser lige nogle lidt bedre billeder af det senere:)

The weather cleared up a little and I jumped at the opportunity to eat mexican in shades… wish I could have everything in my life smothered… mhmmm….

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top