Du læser nu
Dagens accomplishment

Dagens accomplishment

Dagens accomplishment
Dagens accomplishment
… i jagten på frokost valgte jeg at udforske Brentwood Gardens, som ligger lige dér hvor jeg bor… Very LA… Det gik dog ret hurtigt op for mig, at det nok ikke er dér jeg kommer til at gøre de fleste af mine køb, men jeg fik da lige pettet et par YSL-sko, et Alexander McQueen tørklæde og en Alexander Wang taske inden jeg igen snappede tilbage til virkeligheden… bum bum.. Hej expensiveness… Tilgengæld faldt jeg over en neglesalon og med en pris på $12 var fristelsen stor og modstanden begrænset, da meget lille kineser-dame emsigt skubbede mig afsted og sagde “you want right now, yes? This color, very nice!”.. Alright.. Og dermed blev dagens største accomplishment altså en manicure.. I could get used to LA-life… Må prøve at huske, at tage mit kamera med næste gang:)

 

I love having vacation… Accomplishment of the day has been getting a manicure over at Brentwood Gardens.. My resistance was pretty low as a short chinese woman eagerly pushed me forwards with a “you want right now, yes? this color, very nice!”.. ehrm.. okay..

 Kommentar (1)
  • Uh! Neglesaloner er det bedste ved USA! Det er jo SÅÅÅÅÅ billigt! Dog vil jeg lige sige at hvis man skal køre cheap-ass stilen, kan det gøres billigere. Jeg var i L.A for et pa uger siden og jeg fandt nogle saloner i Hollywood hvor en mani/pedi kostede 15 dollars – krello for en god handel! Et andet tip er at købe Essie’s top&base coat, ens negle blir ikke neglelak-gule og lakken holder bare meget længere. I like!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top