Du læser nu
Adr

Adr

Adr
Sofi gjorde det.. og Sara gjorde det.. Så selvfølgelig skulle jeg også prøve.. Og fy for den fæle lede.. Kokosvand!? Ej, det kan I godt nok glemme… Synes ellers lige at lød smart og hipt.. Men hvad kan man bruge det til, når det samger af bæ!? adr..

(pointless post for at dele skuffelsen… og jeg er helt sygt træt… sorry)..

A lot of cool people were doing it.. So I wanted to try it as well.. Major fail..

 Kommentarer (10)
 • Virkelig?? You didn’t like?? Synes det smager fantastisk – og perfekt efter træning, fordi det indeholder elektrolytter (som åbenbart er meget vigtige, når kroppen restituerer…)

 • HAHA, hvor er du sjov! Kunne gost have fortalt dig, at det smager af puha! Øv altså, at du skulle lære på hårde måde!
  I øvrigt må du ha et fantastisk ophold i LA – jeg er gul og grøn af misundelse!

 • Det er suuuuper sundt! Jeg blender det sammen med bær og neutralt proteinpulver fra helsepusheren, så er smagen pistvæk og alle de sunde mineraler ligger i min mave og venter på at blive optaget..; )

  Vh. Ernæringsnørden..: )

 • Okay, baseret på dét ansigtsudtryk skal jeg med sikkerhed IKKE forsøge mig med kokosvand. 😀 Synes ellers også det lød ret lækkert og Madonna og bla bla bla drikker det. Men nej, not so sweet and exotic, apparently. Haha.

 • Det lyder heller ikke særligt lækkert, hvis jeg skal DRIKKE noget der smager at kokos skal det være Piña Colada, ville aldrig kunne drikke rent kokosvand.

 • troede egentlig at kokos-vand ville smage lækkert? menmenmen, elsker simpelthen det billeder der :p
  og lige et spørgsmål, hvordan er din vila-strik med blomsten i størrelserne? og hva er din str. ? 🙂 (er ikke for at udspørge dig om din str. men er mere fordi, jeg udfra din salgsblog kunne se vi bruger de samme str. i tøj ca.)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top