Du læser nu
Short shorts

Short shorts

Short shorts

Short shorts

Short shorts
Meh… Beklager virkelig retarderert posing, men lår-issues kan jeg ikke helt skrive mig fri for og det medfører altså en del akavet kameraangst… Sorry… Just human:( Anyways – sådan så jeg ud i Laguna. Virkelig steneren, at være så langt bagud, men der er ikke noget sjov ved at blogge om natten, så jeg forsøger at sprede indlæggene ud lidt, så de ryger på, når I er vågne og jeg ligger og sover, istedet for at det er omvendt:)

Yesterday’s outfit in Laguna – deeply apologize for the retarded posing.. I have thighissues that make cameras seem superduper scary, when I wear shorts… my bad..

 Kommentarer (13)
 • Acie, tag dig ikke af Christina, hun har tydeligvis nogle issues med hendes egen krop, som desværre skal gå ud over dig.

  Du ser hammergodt! Din ben er lækre og brune!! Og du bærer det outfit til top :-)!

 • Du har sgu lækre stænger, frk. Kan i øvrigt se at du fik lavet Diy på Nelly-basserne? Gik det nemt? Ser godt i hvert fald. 🙂

 • Christina – så man kan altså kun gå i korte shorts hvis man, som du selv siger det, har to tynde stænger som ben? Hold dog op…..

  Acie – du har lækre ben!!!! hvis jeg havde ligeså brune og lange ben som dig, så ville jeg ikke gå i andet end shorts! 😀

 • Christina – Hvis man ikke har noget pænt at sige, skal man holde det for sig selv. Dit indlæg er på ingen måde konstruktivt og hvad skal hun bruge din mening om størrelsen på hendes lår til…

  Acie – Super flot tan! og jeg synes faktisk ikke det gør noget at der kommer en masse indlæg imens jeg sover, så har jeg noget godt at vågne op til!

 • Jeg forstår ikke helt den der med, at man “ikke kan gå” i bestemte shorts, bare fordi ens lår ikke har samme omkreds som ens ankler. Det går ærligt talt fint for mig – har endnu ikke måttet kravle.
  Christina, siger du at Acie (og alle os andre der ikke er en str. 26) ikke bør gå i shorts af denne type? Fordi det er grimt? Eller synd for os at vi har former? Eller fordi du selv ikke bryder dig om at gå i korte shorts? Eller måske misforstår jeg dig bare fuldstændigt? 🙂
  Acie, du er sej – poster et lækkert outfit og indrømmer samtidig, at du også har issues nogle gange. Og så er du meget, meget pæn i shorts.

 • Jeg forstår ikke helt, og har aldrig gjort det, hvordan du kan gå med SÅ korte shorts når dine ben ikke er to tynde stænger. Når du endda snakker om at du har lidt problemer med dine ben, undrer det mig. Jeg selv synes langt fra det er kønt med kraftige ben og ultra korte shorts. Men det er bare min mening.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top