Du læser nu
Best breakfast

Best breakfast

Best breakfast
Jeg starter dagen med min seneste addiction – færdigskåret økologisk frugt fra Wholefoods… Mhhmmmm… Derudover bliver det en mini-omelet med spinat for proteinens skyld.. Yum… Ferielørdage er niiice.. Om lidt skal jeg ud af døren – det er tid til at finde et par nye løbesko.. Var i én Footlocker igår og snakkede lidt om forskellige options – blandt andet om de der mås-tonere fra Reebok. Det er det nyeste nye – de fleste skomærker har deres egen version.. Tilgengæld sagde Mr Footlocker, at de gjorde sig bedst til powerwalkere, og at sådan én som mig, der har svage ankler, skulle holde sig fra dem som løbesko. Hmpf. Så meget for Medinas mås.. Han anbefalede mig istedet Asics – har ellers altid altid løbet i Nike.. Nogle erfarne løbere derude, der har input tilfældigvis?? 🙂
Best breakfast
My latest obsession – pre-cut organic fruit in portion servings from WholeFoods.. Pretty sweet breakfast. On my way out to find a new pair of running shoes.. Any advice?

 Kommentarer (14)
 • Asics er de bedste, jeg har prøvet mange forskellige mærker, da jeg elsker at løbe og har næsten altid løbet, men jeg føler at asics giver den bedste støtte og er mest behagelig.. så jeg kan kun anbefale asics! held og lykke med “løbeskosshoppingen” hvis det er et ord 🙂

 • jeg kan kun anbefale asics! Det er det bedste løbesko-mærke! Jeg bruger det selv, både til løbesko og mine indendørs håndboldsko er også af mærket asics 🙂

 • hej acie .
  nu kommer der lige et lidt andet spørgsmål .
  men hvor har du fundet den bolig du bor i i LA og hvad giver du for at bo der?
  jeg vil nemlig gerne snart flytte til NYC og det eneste jeg kan finde er super dyrt, er det normalt ?

  vh Cherry

 • Som Kristine skriver i det første indlæg, vil jeg også varmt anbefale dig at få lavet en løbetest. Abejder intersport, og ved at vi sælger flest Nike og Asics løbesko. Er slet ikke i tvivl om, at du vil kunne finde sko fra begge mærker, som ville passe til dig din fod. Så i sidste ende er det dig der skal vurdere, hvad der sidder bedst på din fod, og hvad du føler giver dig bedst støtte. 🙂

 • Få lavet en løbe test!! Og glem alt om præferencer til mærke, farve eller design! Jeg løber i Asics efter anbefaling af en fysioterapeut ved en løbetest og har aldrig løbet gladere..: )

  //Anne

 • Min kæreste er gammel badminton guru(mener han selv) og han sværger også til asics:) Så tror sgu der er noget om det, selvom de efter min mening ikke laver de pæneste modeller… men who cares;)

 • Kan helt klart sige at Asics, er noget af det bedste. Har haft mine løbesko i snart 3 år, og elsker dem. De er måske lidt mere på den pricey side, men de virker. Jeg arbejder med sko, og jeg kender til alle løbesko. Ryka, by Kelly Ripa er også et super godt mærke, de er lavet specielt til kvinder. Saucony er også et godt mærke, men helt klar Asics, er de bedste. De slår ihvertfald Nike og Adidas efter min mening. 🙂

 • Jeg kan på baggrund af egen erfaring kun sige go for it! Jeg har de seneste 7år døjet med en virkelig bad knæskade og det ikke det bedste når ens fortrukne motionsform er løb. Nårgh men hvertfald købte jeg nye løbe sko fra asics for 1 år siden og med dem er jeg godt på vej til at skulle være med i et halvmaraton. Altså har det været det mærke som har fungeret til At jeg kan løbe igen-uden smerter! Men jeg vil nu også sige at det er en god idé at få nogle eksperter ind over.

 • Du SKAL få lavet en test på løbebånd, HVER gang du køber nye sko. De forkerte kan lave al for meget ballade i form af skader, hvis de ikke passer til dine fødder/løbestil/pronation. Og man kan ikke regne med at Asics eller Nike passer en. De laver jo 100 nye modeller i døgnet!
  Og det der med størrelsen… Regn med, at en der har forstand på det, automatisk finder sko frem til dig, der er 1½ til 2½ numre større, end hvad du normalt bruger. Det er ikke fordi løbesko er små i størrelserne, men fordi der skal være plads til, at dine fødder ‘vokser’, mens du er ude at løbe.
  God løbetur 😉 Christine (der skal løbe ½marathon i morgen)

 • Jeg kan kun anbefale Asics løbesko. Jeg løber meget og har altid løbet i Nike ligesom dig. Indtil jeg fik lavet en løbetest og fik mig et par Asics. Jeg syntes ikke de modeller jeg prøvede var små i str, men det er rigtigt at man skal have et nummer eller to større end man plejer. Men sådan er det jo genrelt med løbesko, da der skal være plads til at man falder frem i skoen. Men pøj pøj med løberriget 😉

 • ej. jeg har lige snakket om hvor meget jeg har lyst til kiwi. og ikke har noget kiwi. og så får jeg bare lige smasket det øverste billed right in my face! ellers god lørdag(:

 • Jeg har netop anskaffet mig et par asics, også af opfordring fra en såkaldt løbesko-ekspert. De er enormt behagelige at løbe i, men der er én ting jeg har svært ved at vænne mig til.. jeg bruger normalt en størrelse 37, og alt over eller under plejer ikke at passe. løbesko-eksperten nægtede derfor at fortælle mig størrelsen på de sko jeg endte med at købe, og var pludselig på vej hjem med et par løbesko i str. 40!! men de sidder underligt nok præcis som de skal, så du skal ikke blive skræmt af de små størrelser! 🙂

 • Kan kun anbefale at ræse ned i en specialforretning og få lavet en løbestilstest, medmindre du allerede har fået lavet en. Det vigtigste er at finde ud af om du overpronerer, supinerer eller har en neutral løbestil. Det er det bedste råd jeg kan give.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top