Du læser nu
Imens….

Imens….

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....

Imens....
… I har ligget og sovet, så har min dag set sådan her ud… der sker så meget lige nu, at jeg ikke rigtigt kan overskue at skrive de lange anekdoter – men håber at billederne taler lidt for sig selv istedet:)

Oooog – I er et par stykker der har spredt LA-tips rundt omkring, men jeg har helt tabt overblikket. Vil I ikke smide jeres bedste tips her i kommentarfeltet, så jeg har dem samlet?! 🙂

While you guys have been sound a sleep, my days has pretty much looked like this.. there’s so much stuff going on right now, that it’s hard to sit down and write everything down in posts… but I hope that the pictures will speak for themselves?! Aaand – does anybody have some LA-tips out there?! 🙂

 Kommentarer (8)
 • Hvis du en aften har tid, så burde du køre op på nogle af the hills og se city lights. Det er virkelig smukt! Hele byen ligner en stjernehimmel 🙂

 • 3rd street Promenade i Santa Monica, fed shopping, tænk strøget m. permanent solskin og alle de fede kæder. Følg Wilshire eller Santa Monica Boulevard mod vandet, så kommer du lige frem til gaden.
  Onsdag og lørdag formiddag afholdes der farmers market ved promenaden, med det lækreste frugt & grønt, og de lokale kokke laver div. snacks og små retter, yummi yummi.

 • Imorgen skal du tage til Fairfax loppemarkedet på Melrose Ave.(7850 Melrose Ave Los Angeles, CA 90046 ) Det er et super hyggeligt loppis hver søndag – tilpas overskueligt og du kan gøre mange fine fund.
  Melrose Ave. er generelt mit ynglingsted, at shoppe. Det gælder bare om at sortere lidt, da der også findes en del junkbutikker 🙂

  Det absolutte bedste morgenmad/frokost fåes på North end caffe (3421 N Highland Ave, Manhattan Beach, California 90266)Det skal du simpelthen prøve – det er et MUST! Bagefter kan en gåtur ned ad den stejle vej til stranden anbefales – her er den smukkeste udsigt!

 • Spis på 5 Guys. MUUUMS de laver gode fritter og burgere. + det er der præsidenten spiser. 😀 Og glem ikke hooters. God underholdning

 • Hej Acie.
  Har lagt mærke til du er vild med Robyn 🙂 Og jeg har lige tjekket hendes tourplan ud, fordi jeg håbede hun snart ville komme til London, men desværre hun er i Amerika. Så vil jeg da anbefale dig og tage ind og se hende d. 17 november på Club Nokia i L.A! Hun er virkelig virkelig god live.

 • Det ser virkelig lækkert ud. Du behøver ikke at skrive (altså jo, men ikke når du intet overskud har og der bare sker alt for meget til at overhovedet kunne beskrive) – man kan nærmest føle det hele lige her foran skærmen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top