Du læser nu
Postkort

Postkort

 Kommentarer (33)
 • øv hvor jeg altså saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavner dig søde søde Acie… håber du nyder det virkelige liv i fantastiske LA.
  en masse gode og varme tanker herfra! 🙂

 • Okay. Nu vil jeg lige blande mig lidt.
  Anders: forstår ikke helt hvorfor du skal komme med sådan en lidt spydig bemærkning. Da du ikke rigtig er inde i sagen (du ved ikke engang hvem Kasper er). Synes lidt at det er et “angreb” på Acie, baseret på at hun gøre alle sine læsere glade ved at komme med et enkelt “halløj, det går fint” indlæg. Vi er mange som savner Acie’s personlige mode univers. Og om hun så har været væk et år eller en uge synes jeg egentlig ikke betyder noget, vi mange der vil elske at læse hendes indlæg, hvis/når hun igen blogger fast.
  Og hvis hun havde meldt ud at nu ville hun ikke mere. Er det da okay hvis hun skifter mening. Det skader da ikke dig på nogen måder? 🙂

 • Anders: nu vil jeg hurtigt blande mig. Om Acie har sagt hun vil stoppe eller ej, så har udgivet været et lille “halløj, alt vel” postkort. Og hun blogger stadig ikke hverdag. Og jeg vil derfor ærgeligt sige at hun ikke er tilbage.
  Og hvis hun var, så tror jeg at folk vil være ligeglad med at hun lige tog noget tid væk fra bloggen, da alt “balladen” med Kasper skete. Vi, alle hendes læsere, vil være glade når/hvis Acie igen blogger hver dag 🙂

 • Kære Acie, hvor er det dejligt at høre fra dig :)Du ser ud til at nyde LA i stor stil, men må indrømme, at jeg savner min daglige dosis-acie!! Jeg går stadigvæk ind og kigger flere gange om dagen på din blog i håb om, at du har lavet et nyt indlæg.. Kort sagt, så savner jeg dig og din blog!! 🙂
  – Stine

 • Åh Acie, jeg forstår ikke hvordan du stadig kan have hår tilbage på hovedet – jeg sidder personligt og hiver i mit eget lige nu over folk der bliver ved med at køre rundt i denne sag. især hvis man ikke har sat sig ordentligt ind i sagen – så kan man da næppe have noget fornuftigt at sige.

  Men hold dig væk, eller kom tilbage – hvad end du føler for! Men jeg gætter på vi er en del der har været forgæves forbi (udover dit postkort)den sidste uges tid, der meget gerne så dig tilbage snart!

  Vi drukner i regn og blæst, og har brug for lidt sunny cali-loooove!

 • @Anders: fair nok – men jeg er ikke sikker på, at jeg forstår, hvad det er du undrer dig over?? Du spurgte mig hvorfor jeg var tilbage så hurtigt, når jeg så “bombastisk” havde skrevet at jeg stoppede. Jeg forklarede, at jeg aldrig har skrevet at jeg stopper, men at jeg derudover ikke er “tilbage”, men dog har forpligtelser i forhold til samarbejdspartnere, som jeg bliver nødt til at hellige.. 🙂

 • Ro på. Acie, nu skriver jeg jo ikke ligefrem, at jeg håber, at du bliver væk fra blogsfæren. Forstår ikke, at du forsøger at insinuere dette? Måske for at slippe for at svare konkret på den forundring, som jeg havde/har.
  For jeg forsøger hverken at angribe dig. Forsvare en Kasper XX, som jeg ikke aner, hvem er, eller for den sags skyld den anden blog, jeg ikke anede eksisterede. Jeg undrede mig bare, og jeg forsøgte derfor at blive oplyst/klogere, kald det, hvad I vil. Det var slet ikke tænkt som et angreb, og det kan godt ske, at min manglende på bedre ord, fik det til at fremstå således, men det var slet ikke intentionen. Derfor, lad os prøve igen.

  Du svarer egentlig også lidt på det, jeg forsøger at spørge ind. Du skriver, at du havde svært ved at forudsige reaktionerne. Fair nok. Det havde de fleste nok. I så fald ville det heller ikke være særlig pænt overfor Kasper XX, uanset dennes fejl og manglende forståelse for dig og dine ønsker. Blot min mening..

  Jeg mener nu stadig, at det var en anelse bombastisk. Naturligvis skal du opretholde de aftaler, som du har med et magasiner. Men dit indlæg, som jeg læser det, virker drastisk. Som at du er på vej til at vende bloggen ryggen. Så læste jeg det. Og når man får 300+ kommentarer derefter, tyder det vel også på, at der er andre, der har læst dit indlæg som andet end en “nu tager jeg lige en uges fri og så ses vi igen,ik”-indlæg. Kan du ikke følge mig så langt?

  Nå, men det var vel egentlig bare det, jeg ville forsøge at sige.

 • Endelig IKKE blive væk!! kigger herind hver dag for at se om der er noget nyt 🙂 dejligt med et lille indlæg igen

 • Ej nu må folk lige holde op med at komme med de der kommentarer om at Acie helt bombastisk meldte ud at hun stoppede og så er tilbage efter en uge?! Acie skrev jo blot at hun trængte til en pause hvilket var fuldt forståeligt og nu synes hun så lige vi skulle have muligheden for at læse lidt på Sirene indtil hun vender tilbage til igen at opdatere sin blog dagligt..

  Du er for sej Acie! Især at du har sluttet fred med KB på eget initiativ. Jeg glæder mig som sagt til dine opdateringer når de kommer tilbage efter din ferie. Selvom jeg sagtens kan forestille mig at det er svært at sidde foran en skærm når man er i LA
  Og har så mange ting at se!

 • Hej Acie

  Dejligt at hører fra dig:-) Jeg vil helt sikkert følge dig på Sirene, og krydse fingre for at du på et tidspunkt vender tilbage til os! Glade tanker fra Nordsjælland.

 • SKØØØNT at høre lidt fra dig igen! Hvad der ikke er så skønt, er nogle af de ovenstående kommentarer. Du har så tit givet udtryk for, du synes det er mærkeligt og bizart når du får mange komplimenter via bloggen – når du er så sød og beskeden som du er, tvivler jeg på du forudså situationen og den måde folk ville reagere på.

  Jeg håber du snart vender tilbage. Synes i hvert fald det var lækkert at læse lidt om dit L.A. eventyr og lidt billeder. Interviewet på Amalies blog var også rigtig fint. Savner nemlig din blog rigtig meget, så suger alt til mig, jeg overhovedet kan komme til 🙂

 • Flot skrevet anders. virkelig smukt observeret.

  Acie. der er gået 7 dage. og det er (undskyld jeg skuffer dig anders) ALT for mange dage. kan du SÅ komme tilbage.
  glæder mig til du skriver mere blogs igen. du er for sej og så nede på jorden.
  og du har taklet situationen rigtig flot!!!

 • Superfedt, at du er tilbage.

  Dog synes jeg, at du bør stå ved intentionelt eller uintentionelt, resultatet er det samme og taler for sig selv, at have udløst et af de voldsomste personangreb i den danske blogosfære.

  Den tidligere reaktion på dine skriverier om Modebevægelsen, der affødte en smuk strøm af medkritiske røster nært og fjernt, burde have givet dig en indikation. Men det er egentlig ligegyldigt.

  Du esklalerede en konflikt ved at melde ud, at du lukkede (ned midlertidigt).

  Jeg er enig med Anders i, at du meldte bombastisk ud. En sætning taget i isolation modbevises jo af 290 mennesker, der synes det er det værste, der er hændt dig — ever!

  Men som sagt, fedt at du er tilbage.

  /M

 • Hey, Vi er andre (i hvert faldt mig) der MEGET gerne vil følge, høre, vide, se og opleve dig og dit eventyr!!! Det får os herhjemme til at føle os mindre kedelige fra den fjerne verden. Så skriv, morse, røgsignal fortsat gerne dine oplevelser hjem til os!!!!!
  Kisses

 • Dejligt, at I vil læse mit postkort!

  Anders: jeg antager, at du ikke forstår, fordi du overhovedet ikke har læst indlægget nedenfor?? Men kun alle de reaktioner det affødte (som jeg da på ingen måde havde en chance for at forudsige – det tror jeg INGEN havde kunnet. I så fald vil jeg gerne bede om vedkommendes kontaktoplysninger og spørge ind til næste uges Lotto-tal). Jeg meldte overhovedet ikke “bombastisk ud”, men skrev, at jeg havde brug for en pause. Med ordene: “Så nu vil jeg lige tage en breather, lade være med at tage nogle store beslutninger mens sindet er i kog og ellers nyde mit store eventyr lidt…”. Det er en uge siden. Som blogger der har opdateret 4-6 gange HVER dag i mere end 2 år, er 1 uges stilhed absolut at definere som en pause. Er sindende mindre i kog nu – absolut; jeg har fået en personlig undskyldning fra Kasper Bergholt og har dermed valgt at efterlade sagen 100% bag mig. Betyder det så at jeg er tilbage? Nej. På ingen måde. Jeg har indsendt et indlæg til Sirene, fordi jeg er bundet af en aftale, som har eksisteret i lang tid før man overhovedet bekymrede sig om Modebevægelsen eller Kasper Bergholt..

  Så for at berolige dig – jeg skal nok blive væk.

 • Nu forstår jeg slet ikke? Du meldte så bombastisk ud, og så er du tilbage efter få dage/timer…. Virker det ikke lidt, ja, fjollet?

  Specielt når din udmeldinger, som du sikkert var klar, ville skabe en del furore.

 • Kære Acie,
  Skønt at se dig igen, hvor ser du smuk ud. Rigtig dejligt at få lov til at følge med i dit liv i LA.
  Glæder mig til at høre nyt fra dig igen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top