Du læser nu
Ferien er forbi

Ferien er forbi

Ferien er forbi

Done, much?! Træt og krøllet post første skoledag og myriader af informationssessions… hvoraf 75% af dem var klart ubrugelige og klart kedelige… on the upside, var der free lunch.. og man fik da også lynhurtigt benyttet sig af muligheden for at få shoppet lidt varsity gear.. Bare lige for at kunne passe ind.. Det er så fristende at leve resten af semestret i leggings, sweatshirt og klipklappere/UGGs.. but I won’t… tror jeg nok..

Ferien er forbi

UCLA Campus…

Ferien er forbi

Middag i Culver city – lyserød champagne, fantastisk mad og vildt vildt selskab.. Memories? Tjek.. Halløj.

Ferien er forbi

…. hej taxa, hej Acie.. én af mine bedste venner gik i gymnasiet under navnet “Taxa-Mikkel”.. fordi han aldrig var bleg for at tage en taxa.. Vi flyttede sidenhen sammen på Frederiksberg, og jeg tror det var dér jeg for alvor lærte at værdsætte taxaer.. og stegt flæsk med persillesovs.. ej at forglemme.

Ferien er forbi

Traffic… ZzzZZzzZZz… det er der en del af… tilgengæld har jeg fundet et nyt traffikhit, jeg kan dele med jer ved lejlighed…

Ferien er forbi

Jeepy og Acie.. Bff’s..

Ferien er forbi

Uforskammet billige heels fra Forever21, som allerede har fået en del besøg (… hermed menes Forever21.. og altså ikke skoene.. de har ikke fået besøg..)

Ferien er forbi

Moleskine og navneskilt… Og endda også sådan ét man sætter på trøjen (hvor UCLA så lige fik helt ustyrligt mange point, ved at benytte sig af den slags navneskilte der IKKE er fremstillet med en sikkerhedsnål, der er lige så skarp som hende Amalie fra Paradise Hotel, men derimod med en magnet, der er ligeså stærk som mig.. og det er stærk!… give and take..). Så er man for alvor tilbage.. UCLA Anderson School of Graduate Management – MBA class of 2011… Heeej. 

Ferien er forbi

Shopping i Santa Monica… Eller… Det man havde på, ihvertfald.

Ferien er forbi

…. very tall… very very tall…

Ferien er forbi

Mere campus! Jeg kan overhovedet ikke finde rundt, men satser på at det kommer…. og indtil da, kan man jo passende bare nyde de oplevelser the occasional vildfareleser bringer med sig…

… hverdagen er for alvor gået igang og pludselig står man igen og savner et kreativt frirum, mens arbejdet hober sig op omkring én.. meh.. jeg fornemmer, at det bliver en langsom start (alene dette beskedne antal linjer har krævet mere tid end… well… jeg på nogenmåde kan retfærdiggøre.. ever..).. både hér og dér.. men sådan er det vel – man skal lige tilbage i gear.. Så godmorgen Danmark og godnat LA!

 

My vaca’s officially over and daily life is slowly (but surely) re-claiming my life… snooze fest.. though I’m pretty excited about school – UCLA Anderson Graduate School of Management, MBA Class of 2011.. That’s what my nametag says.. That’s what I am..

 Kommentarer (98)
 • […] Jeg er blevet ret glad for hestehaler.. altså ikke, at der er noget nyt under the sun dér.. haha… men jeg kører lidt i perioder på hårfronten – og lige nu er jeg altså inde i en hestehale-periode:) Kan rigtigt godt lide, at have håret væk fra ansigtet, og så synes jeg faktisk, at det fungerer rigtigt godt. Sådan lidt poleret, på den gode måde:) Testede selv looket HER! […]

 • […] Jeg er blevet ret glad for hestehaler.. altså ikke, at der er noget nyt under the sun dér.. haha… men jeg kører lidt i perioder på hårfronten – og lige nu er jeg altså inde i en hestehale-periode:) Kan rigtigt godt lide, at have håret væk fra ansigtet, og så synes jeg faktisk, at det fungerer rigtigt godt. Sådan lidt poleret, på den gode måde:) Testede selv looket HER! […]

 • Hvor er det fantastisk og høre fra dig igen! Dine indlæg har været savnet. Håber du har det fantastisk over there.

 • Wiii så går man herind efter lang tid, for at se om der måske er kommet et nyt postkort, og så viser det sig at du er tilbage:-D.
  En rigtig dejlig overraskelse, og hold op hvor er jeg misundelig over, din oplevelse af USA.

 • Åh gud, “Helle”, hvor er du ynkelig. Smut ind og se noget Paradise, og få dit drama-fix dér, istedet for at komme herind og prøve på at sætte gang I noget.

 • Egentlig mener jeg, at det sidste ord i dén sag burde være sagt, men jeg er alligevel nødt til at erklære mig enig med Nanna.
  Acie har forklaet at øksen er begravet, så er der da ingen grund til absolut at ville/skulle grave den op igen?! Desuden er der meldt klart ud, netop via både fb, twitter og Glitter Amalies interview, så jeg ville rent faktisk finde den en smule malplaceret – og netop dramaqueenish – at fortsætte showet her på bloggen. Synes det er fint, at der er trukket en streg i sandet, og at Acie ser fremad. Det kunne flere vist lære noget af.

 • I tråd med det Nanna skrev til Helle og Tine , det er IKKE acie der har skabt drama?! Hun skrev bare at hun ville ‘tage en breather’, fordi hun brugte for meget energi på det, i stedet for at nyde sit udvekslingsophold… At det blev drama er blot et udtryk for at Acie er værdsat som blogger, blandt læsere og medbloggere.

 • Og som prikken over i’et et billede af dit NAVNESKILT det er for komisk – og viser kun hvor plat hele denne styrkeprøve du havde gang i var. Men fint nok, du er videre – dog med en del færre læsere, det kan jeg garantere.
  Jeg mener stadig at det hele var ude af proportioner – især fordi man nemt kunne finde dit navn.
  Men nu vil en fremtidig arbejdsgiver finde alle disse tråde ved en fremtidig søgning på dit navn – og den måde du har ageret i denne sag er en del værre end dine billeder af sko!!

  Acie svarer: katten er rimelig meget ude af sækken, så det ville være dumt, at gå og bruge flere kræfter på at skjule det, no?? Jeg er enig i, at det var ude af prorportioner – det har jeg skrevet flere steder og givet udtryk for flere gange. Men jeg kan ikke påtage mig ansvaret for andres handlinger. Det var ikke MIG, der gik amok, men derimod resten af verden – hvis jeg havde kunnet forudse den reaktion var jeg bare gået min vej uden at sige noget. Selvom jeg nu også tror, at det ville have skabt en del undren, kritik og drama. Og man kan jo altid sidde her og være klog i retrospekt. Og nu er jeg jo heldigvis den eneste, der kan se hvor mange læsere, der klikker her ind forbi, og jeg kan berolige dig med at tallene på ingen måde er faldet. Snarere tværtimod. Men blogging handler ikke om læsere for mig – det handler om at hygge sig. Og hvis hele affæren med MB havde betydet, at de mere afstumpede dele af læserskaren blev skåret fra, så ser jeg kun det som super positivt. Det er meningen at acie.dk skal være et super hyggeligt og indviget univers – jeg har aldrig haft lyst til at være allemands-eje.

 • Tine & Helle: Acie har flere gange og flere steder (bla her på siden, på twitter og Facebook) henvist til sine sidste kommentarer til den sag, som hun lod GlitterAmalie levere, mens hun stadig holdt pause (https://glitteramalie.blogspot.com/2010/09/acie-har-nu-i-en-uge-holdt-pause-fra.html) – kunne I ikke lige tage at gøre jeres research ordentligt før I sidder og kommer med den slags dumme kommentarer?? Og Tine der er virkelig ikke noget konstruktivt ved at fortælle et andet menneske, at man har mistet al respekten for dem – forekommer mig en kende afstumpet og virkelig kikset. Fair nok, at man har en mening, men måske man lige skulle undersøge hvad man snakker om, før man vælger at dele sin galde med resten af verden!? Hvor dumt.

 • Hej Acie.

  Jeg har ikke kommenteret din blog før, men bliver nødt til at komme med min mening til “dit lille stunt”. Må indrømme at alt min respekt til dig er væk, forstår ikke hvordan du kan opbygge så meget drama omkring et emne, for så at lade som om det hele ikke er sket og ikke en gang vælger at forklare din nye situation!
  Der er så mange bloggere der har støttet din beslutning og støttet din kamp i mod modebevægelsen, du vælger jo direkte at skide dem op og ned af ryggen!
  Jeg håber du tager denne kommentar til eftertanke og tager den som konstruktiv kritik. Vil bare fortælle dig at jeg før læste din blog dagligt, men er nødt til at stoppe med det, da jeg på ingen måde vil støtte sådan en opførsel!

  Håber du er tilfreds med din beslutning – det er trods alt dig der skal leve med den!

 • Uj – sikke en velkomst tilbage. Det er dejligt. Men synes bare vi skal slå en streg over den sidste tid og genfinde balancen sammen:)

  Mette: hmm… har ikke rigtigt nogen gode forslag desværre.. Jeg kender ikke nogen (danskere), der er der, og dem der endelig er der, ville jeg skyde på var en del ældre end dig (en 4-5 år-ish..). Der er no easy fixes, når man er alene ude i den store verden – work with what you’ve got! 🙂

 • Hej Acie,

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage. Jeg er ked af, at du skulle udsættes for det, som du blev. Vi er ligeglade med hvad du hedder, for os vil du altid være Acie. Kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men er ret sikker på, at jeg taler på de flestes vegne.
  Glæder mig til at følge dit eventyr!

  Jeg har en ting, som jeg håber du vil hjælpe mig med. Jeg ved, at du har enormt travlt, og har masser at se til. Men jeg beder fra den inderste del af mit hjerte til, at du vil hjælpe, hvis du kan.
  Jeg er lige nu i Raleigh, North Carolina, som au pair. Jeg tager faktisk et online kursus ved UCLA (men det er underornet, synes bare det var sjovt og pudsigt). Jeg har som trofast læser fulgt med, og ved, at du var et semester på kenan-flagler i Chapel Hill, som er 35 min kørsel fra Raleigh. Jeg har mødt masser af andre au pairs og et par amerikanske nannies. Men synes jeg har haft svært ved at finde nogle mennesker jeg virkelig går i spænd med. Så var det, at jeg vidste, at cbs samarbejder med kenan-flagler, da jeg selv har med i mine overvejelser at søge ind på cbs. Ud af det kan jeg lede, at der må være danskere i chapel hill. For at gøre en lang historie kort, ville jeg spørge dig, om du har nogen idé til hvordan jeg kan komme i kontakt med disse danskere? 😉
  Jeg har prøvet at kontakte cbs, men jeg fik bare et standard svar tilbage.
  Håber du finder en lille smule tid et sted til at hjælpe mig 😉

  Take care.
  Mette

 • Hej Acie,

  Godt at få lidt nyheder fra dig i LA. Kom lige til at tænke på noget. Er det ikke sådan at der er ret stor aldersspredning for dem der tager en MBA? Og hvis ja, hvordan er det på dit hold?

  Har fået opfattelsen af at det oftest er folk med nogle års erhvervserfaring der vælger at få en MBA og så får de den desuden sponsoreret af virksomheden, men ved ikke om det er forskelligt fra sted til sted. Kan også være det afhænger af om det er halvtid/heltidsstudier. Anyway, Just wondering:-)

 • Åh Acie, du er tilbage!
  Fik næsten helt tårer i øjnene da jeg så at du havde postet et nyt indlæg.
  Har tjekket din blog dagligt i håbet om at du var tilbage og idag.. Endelig! <3

 • Åååårh, dagens optur! Fedt at du nu føler overskud og lyst igen. Vi har alle savnet dig enormt meget. Din blog vil for altid være absolut yndlings! 😀

 • ACIE!! Fedt du er tilbage, du har virkelig været savnet – og wow hvor ser du bare hot hot ud på billedet med ponytalen – love it!

 • Wuuuhuuuu 🙂 Sad og ventede i banken da jeg lige ville tjekke om der var kommet noget nyt herinde og hvor blev det bare en fantastisk dag, med et nyt indlæg fra dig 🙂
  Skoene ved du hvordan os i dk kan få fat i dem? Jeg er simpelthen blevet SÅ forelsket i dem 🙂

 • åååhr hvor skønt med et indlæg fra dig igen!!!!
  den er så lækker den der american apparel rosetrøje 😀 hvor meget skulle du give for den derovre?? 😀

 • Fedt at du er tilbage! Du gjorde lige mine forelæsninger lidt nemmere at komme igennem 😉 Nyd LA lidt for os her i kolde DK.

 • Yipiiiieee!!! Skønne billeder og damn nogle skønne øreringe (hvorfra? garanteret ikke tilgængelige for os andre i DK, tsk ;)) og feeeeeeeed campus. Ih, hvor bliver det spændende for dig at gå der 🙂 PS. er det samme campus man ser i BH 90210?

 • Hvor er det godt! Er så glad for, at du ikke er forsvundet helt! Tag dig bare din tid – du har med sikkerhed et ton af trofaste læsere (inklusiv undertegnede), som glædeligt venter 🙂

 • Jubii, du er tilbage 🙂 Hvor lækkert er det ikke lige..

  Dagens gode nyhed 🙂
  Og selvfølgelig skal du da have sådan en sweatshirt 🙂

 • At opdage et indlæg fra dig kan sammenstilles med at skulle til at se et afsnit af sin absolutte yndligsserie! Din blog er den bedste blog at følge med i…

 • JUUUUUBBBBBIIIIIIII! Du er tilbage. Det reddede sgu min dag. Blev lidt skuffet da jeg fandt ud af, at jeg slet ikke kunne følge dit spændende eventyr. Glæder mig til at høre mere 😀

 • Fantastisk at komme hjem til et indlæg fra dig! Du har været savnet.
  Og ligemeget hvor få/mange indlæg du poster i fremtiden, er du mere end velkommen 🙂

 • YIIIIIHAAAAAA du er tilbaaaaageeee(sagt som Ole H)!!!! Så blev mit efterår lige såååååååååååååå meget sjovere!!! Yeah Acie!

 • Ja tak, acie!!! 🙂
  Og vil forresten lige tilføje at min mobil har “acie.dk” i dens ordbog – uden jeg overhovedet har tilføjet ordet!!

 • Så skønt du er tilbage 🙂
  Det har jeg gået og glæder mig til og håbet på ligesiden den dumme dag der 🙂
  Du har været savnet i min daglige blogtjek runde 🙂

  Og hvor ser det fantastisk ud. Er sleet ikke misundelig nej 🙂

  Hav en dejlig dag 🙂
  Anita

 • Hej Acie, great at høre fra dig igen!! Og hvor ser det hele bare lækkert ud!
  På billede tre, hvor er de øreringe fra?

 • Jubiii! Acie er tilbage! Klogt sagt om balance, meget filosofisk 🙂

  Og DAAAAAAAAAMN nogle lækre heels – lidt YSL agtige if I am not mistaken?

 • Må tilslutte mig og udbryde et stort og dybfølt “HURRAAAA”!!!
  Blev SÅ dejlig glad og spændt da jeg så at der igen var aktivitet i Acie universet 🙂
  Welcome back 🙂
  Og ja, hellere lidt end intet…… 🙂
  //Mette

 • Årh Acie, du har så meget reddet min dag, der ellers har været plaget af en dræbende AT5 opgave! 😀 glæder mig til at følge dig in the U.S.A! 😉

 • Kan godt være at du syntes det er ved at blive hverdag, men herovre fra den anden side ad vandet ser dit liv altså ret så forrygende ud 🙂 Jeg får simpelthen sådan lyst til også at tage på eventyr, tak for det 🙂 Og skønt at du er tilbage…

 • Deeejligt du er her igen <3

  Det eneste jeg ku tænke på da jeg så de der billeder fra campus, det var bare at JAMEN DET ER JO DER BRANDON OG DE ANDRE GIK! meget exiting hvis jeg selv ska sige det 😛 er der nogen steder der står noget med dem ;D og er den der cafe fra serien der i virkeligheden? 😀

  hilsen en kæmpe bev.hills fan 😀

 • Så nu er du bare tilbage – og lader som igenting?
  Gud hvor er du bare en stor dramaqueen. Respekt til dig, hvis du var holdt op, fordi det hele var lidt for meget. Men at du bare skaber så meget ballade og får alle til at gå helt op i det røde felt og vælge side, for så pludselig at være tilbage og lade som ingen ting… Det er så uendelig fesent. Jeg har sgu mistet lidt for dig. Men det er nok fordi jeg er jævnaldrene med dig og kan se hvor unødvendig din opførsel var – du har trods alt stadig mange der ser op til dig. Og tillykke med det

 • Hurra – blev så glad, da jeg så der var indlæg fra dig! Har sådan savnet dine indlæg!
  Glæder mig til at følge dit eventyr…. og sikke en lækker bil ;o)

 • Thx ladies:) Jeg tror den vigtigste lesson i dette eventyr har været balance… Man kan få for meget.. Og man kan få for lidt.. Som om mit liv består at to modpoler, der ikke fungerer i ensomhed, men kun fungerer i samspil – som to blylodder på en vægtstang…. man kan ikke bare fjerne det ene lod ustraffet.

 • Virkelig dejligt at høre fra dig igen – dine indlæg er virkelig savnet. Og rigtig dejligt, at kunne følge lidt med i dit eventyr. Det virker som om du har det rigtig godt, og har det hyggeligt (:

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top