Du læser nu
Mine favoritter

Mine favoritter

Mine favoritter

Blush – MakeUpStore, Concealer – MAC, Mascara – l’extreme WP Lancome, Eye shadow – Elisabeth Arden, Bronzer – Clinique, Lipgloss – Hawaian Tropic (utippet I know – den har spf25 og er ikke klistret!), mineral foundation – Face Stockholm, Foundation – Clinique, Neglelak – Essie, Chanel og H&M, Eyeliner – MAC

Når det kommer til skønhedsprodukter er jeg ret stor fan af tests og reviews – og faktisk lidt en tilhænger af kvanitet frem for kvalitet lige på den front. Hvis noget virker for 500 andre, så antager jeg, at det også kan fungere for mig – selvom man jo aldrig kan vide sig sikker. Vi er jo alle forskellige. Derfor synes jeg, at SIRENE beautyawards skal have lidt ord med på vejen – her er det nemlig ikke magasinet (.. og sorry, men jeg er altså rimelig ovre magasin-tests), men brugerne der kan stemme om deres yndlings favoritprodukter i en masse forskellige kategorier. Jeg har allerede stemt og ovenover er alle mine favoritter – det var ikke dem alle jeg kunne finde som nominerede, men så trykkede jeg “andet” og tilføjede dem. Afstemningsmodulet er ikke specielt fantastisk, men det tager ikke særligt lang tid (.. måske 7 minutter all in all!?) og jeg tænker, at det vil være cool at se hvad flertallet vælger, som de bedste produkter. Og så er man self også med i konkurrencen om 20 gavesæt fyldt med makeup værd 25.000kr… Men jeg vinder aldrig noget, så min bevæggrund var nok mest bare, at jeg er nysgerrig efter resultatet.. Man kan stemme indtil på søndag lige HER!

 

I’ve cast my vote for this year’s SIRENE Beautyawards and encourage others to do the same – I’m completely reliant on reviews and tests when it comes to beauty products… Read more abt the SIRENE Beautyawards right HERE (in Danish, tho!).

 Kommentarer (5)
  • Hej Acie.

    Hvor er det dejligt at have dig tilbage, jeg sidder lige og stener gamle indlæg:) Hvis du ser den her kommentar, kan du så eventuelt svare mig på, hvor afstemningen er offentliggjort henne? Jeg vil meget gerne se resultatet nemlig!

    Kh Louise

  • Jeg er netop igang med en ‘større omvæltning’ mht min make up. Og jeg synes lige pludselig at alt det jeg har brugt i nogle år, som jeg virkelig har været 100% tilfreds med, pludselig ikke var gode mere. Jeg er typen der ikke gider bruge over vildt meget make up til hver dag, hvis man ikke skal noget – ville faktisk aller helst være fri :p men jeg vil rigtig gerne finde en ny mineral faoundation, og har luret på Face Stockholms i lang tid nu, og kan du godt anbefale den? 🙂

  • Det have jeg slet ikke tænkt over, men er faktisk enig! Vildt fjollet, for det betyder jo sikkert at mange ikke gider tilmelde sig og så forsvinder fidusen jo. Synes næsten du sku skrive samme kommentar på sitet – ellers lærer de jo aldrig:)

  • Det er nemlig en super god idé med sådan en stortest – bortset fra, at man er tvunget til at tilmelde sig Sirenes nyhedsbrev for overhovedet at få lov til at stemme/afslutte afstemningen. Rigtig dårlig surveystil imo.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top