Du læser nu
Pink

Pink

Pink

Pink

Pink

… jeg gjorde det… mødte op til forelæsning iført leggings, sweatshirt og morgenhår.. til mit forsvar troede jeg egentlig bare, at jeg skulle hente en parkerings-tilladelse, men havnede pludselig i en forelæsning om “Spreadsheet Modeling” (… hvilket jeg er klar over lyder temmelig tørt, men som faktisk kan vække en del glæde i mit lille nørdede sind), så min tilstedeværelse på business schoolen kom som en overraskelse. Også for mig selv. Så istedet får I her et outfit fra en gang i sidste uge.. Den grå top hænger fast på mig og er fra et australsk mærke der hedder COTTON. Og skoene er fra Forever21 (som faktisk sender til Danmark, men dog også tager sig ganske godt betalt for det).

Én af jeg spurgte iøvrigt, om der ikke er ret stor aldersspredning på folk, der tager en MBA.. Og jo.. Jeg er den yngste – minimumalderen er 24 (det nåede man liiiiige akkurat; hej held) og gennemsnitsalderen er omkring 28-29, så de fleste er et par år foran mig. Men det synes jeg egentlig bare er meget rart, selvom det self også betyder, at ens tilgangsvinkler til livet kan være ret forskellige.. Forhåbentligt kan jeg så bare smooche lidt på folks erfaring, mens jeg prøver at lade være med at falde alt for hårdt igennem;) Nu er det dog tid til sæsonfinalen af “Grey’s Anatomy”. Halløj.

EDIT: og der er så tydeligvis nogen, der ikke rigtigt har fanget budkabet, så vi prøver lige én gang til HER.

I’ve fallen into the big black American college hole, where you “acciendtally” show up on campus wearing leggings, a sweat and no make-up.. yeah.. will have to mobilize a bit of backbone to not make that an actual habbit… this outfit is from last week sometime:)

 Kommentarer (14)
 • Amazing outfit, elsker virkelig den blazer og den klæder dig perfekt. Glad for dit svar om din højde i :)’s kommentar box, for jeg kan til tider også være lidt tilbageholdende når det gælder høje hæle til hverdag, selvom det egentlig er det jeg har allermest lyst til ! Så der kom der lige en bekræftelse, fra en med samme højde som mig selv, Me likes a lot ! 🙂

 • hej (: jeg vil meget gerne vide hvor høj du er? :b :i. for jeg synes at du klæder “high heels” rigtig godt 🙂
  jeg kunne meeega godt tænke mig et har stiletter nogenlunde den stil som dine, men problemet er at jeg er 174 cm høj, og jeg ved ikke om jeg skal turde at at have dem på, for jeg ved ikke om jeg bliver for høj… :/
  håber du kan hjælpe 🙂

  Acie svarer: Jeg er 178-179cm høj, så synes bestemt bare, at du skal kaste dig ud i det… man er altid hårdere ved sig selv end ved andre.. men jeg ved godt, at det kan være grænseoverskridende – synes bare, at man skal huske at man selv sætter mine egne begrænsninger og vil du virkelig begrænse dig fra at gå i fine sko resten af livet??:)

 • DU ER SÅÅÅÅÅÅ SEJ!!!
  Hvor er det bare fantastisk, at du bare rejser dig ovenpå sådan et nederlag! Jeg har så stor respekt for dig og er SÅ glad for du er tilbage. Blev lige nødt til at dele det.

  Acie, YOU ROCK!

 • Tak fordi du er tilbage, du har været savnet!!
  Jeg har bare lige et spørgsmål – og ikke fordi jeg skal rode op i det hele igen. Men sad lige og google dit navn – man er vel altid lidt af en stalker 🙂
  Også kom denne artikel op: https://www.medievaerk.dk/2009/05/03/kampen-om-the-red-carpet-modejournalistik-i-en-krisetid/
  Her nævnes du da også med dit rigtige navn, og den er fra 2009?
  Blev bare en lille smugle forvirret..

  Acie svarer: jeg har kommenteret på den artikel en del gange en del steder, men vi kan godt lige tage den igen:)
  a. i min naivitet vidste jeg faktisk ikke, at den ville havne online, da det “bare” var til et uni-magasin.. De uni-magasiner jeg kendte, fandtes kun papirform. JEg blev klogere.
  b. det var den aller første artikel jeg udtalte mig til – og jeg begik en fejl. Men det var MIG, der begik fejlen – forfatteren af artiklen spurgte om hun måtte bringe mit navn, og det svarede jeg at hun gerne måtte. Jeg blev altså spurgt og begik en fejl, som jeg har fortrudt mange gange efterfølgende. Men det var en begynderfejl, og jeg lærte af den.
  c. den blog, som artiklen henviser til eksisterer ikke længere, så det var ikke så farligt, at blive fanget i en google-søgning – den ville ende blindt.
  d……. og slutteligt – det handlede (som jeg vist også har fået sagt et par gange), ikke så meget om navnet, men om at jeg fjernede mig fra en situation, der var træls. Vidste jeg, at resten af verden ville gå amok? På ingen måde. Kunne jeg forudse det drama, der opstod? No way. Ville jeg ønske, at det havde udviklet sig mere stilfærdigt. Absolut. Jeg ville bare være i fred fra “online”-delen af mit liv – den plan gav rimelig meget bagslag. Det har jeg så lært til en anden gang….

 • Jeg elsker forever21 og jeg ELSKER dine sko! Envyyy.
  Og så lyder dit studie bare rigtig spændende – det er skønt, at du brænder så meget for det du laver. Very cool.

  Og hvis vi snakker sæsonfinale på sæson 6 .. Så græd jeg. Meget! Det var altså rigtig skræmmende og rørende. Suk. Amerikansk tv når det er bedst.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top