Du læser nu
Research

Research

Research

…. jeg gufler cupcakes i mig under påskud af research til et forestående projekt (… som I nok skal høre mere om in tiiiime)… det er ikke dumt.. her er det én med jordbærsmag og én med chokolade – begge fra “Susie Cakes”, som er den fineste lille kageforretning i mit hood… Og hvordan kan man andet end at elske “an all-American, home-style bakery”, når det involverer så meget pigethed forklædt i kage!? Hvis der iøvrigt, er nogen der ligger inde med en god cupcake-opskrift (… gerne en pretty basic én af slagsen.. ahem..), så må I meget gerne smide et link:)
Research 

I’m doing research for an upcoming project – it involves cupcakes.. and these are pretty darn good!

 Kommentarer (32)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top