Du læser nu
City of God

City of God

City of God
City of God
City of God
City of God
City of God

Faith is a force. Supermodel Natasha Poly takes a trip through the religious underworld in an ode to the film Holy Mountain by director Alejandro Jordorowsky, the master of loaded symbols. Photography: Mario Sorrenti, Styling: Jane How. V Magazine Fall 2010.

Ligger lige on lørdagsfilosoferer under dynen… Er det fashion? eller art? Og kan de to overhovedet adskilles?? Intersting… Anyone?

 Kommentarer (7)
 • Mode bliver aldrig kunst, i det det mister sin kunstneriske værdi så snart det er lavet med henblik på at tjene penge. det mener jeg.

 • bliver helt dårlig af at se så tynd en kvinde, det kunne være en dreng, hvis man kun ser kroppen.
  Men desværre er det sådan modeller er øv bøv.
  Men mener det er en form for kunst.

 • I mine øjne er det her mere art end fashion, fordi det vækker følelser hos mig – ikke direkte inspiration. Ikke dermed sagt, at man ikke kan klæde sig efter følelser – det tror jeg faktisk netop at jeg gør, så grænsen er sikkert meget flydende.

  Men her er det virkelig op til mig som læser at oversætte indtrykket/inspiration til et udtryk, som jeg derefter kan omsætte til mode, så hvis ikke jeg kategoriserer dette som art, så er alt mode…

  Jeg er ret vild med billedet af de blå og røde bolde.

 • Okay måske er det ikke ligefrem “fashion” medmindre det er moderne at være nøgen??? Men kunstnerisk er det bestemt, det er meget flot! Og sjovt og inspirerende er det også, dog ikke påklædningsmæssigt;)
  /Gunilla

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top