Du læser nu
Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Det har været en varm weekend her i LaLa-land og jeg har dårligt været hjemme.. Igår blev det til fødselsdagsfest hos en gammel ven (… altså – han blev 29, så med “gammel” menes såmænd bare én, jeg har kendt i flere år…), som bor på stranden nede i Manhatten Beach. Og jeg tror egentlig ikke man kan forestille sig en bedre fødselsdag end BBQ, smores, øl, musik og dans på terassen i en varm varm LA-nat..  Og så fik jeg endelig (!) testkørt den der H&M Garden Collection kjole. Har hele tiden ville gemme den til LA, og igår virkede som den perfekte anledning til at sporte den.

 

It’s been a super hot weekend here in LaLa-land, and I’ve spent all my time enjoying the weather with friends:)

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top