Weekend – ACIE
City of God

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Weekend

Det har været en varm weekend her i LaLa-land og jeg har dårligt været hjemme.. Igår blev det til fødselsdagsfest hos en gammel ven (… altså – han blev 29, så med “gammel” menes såmænd bare én, jeg har kendt i flere år…), som bor på stranden nede i Manhatten Beach. Og jeg tror egentlig ikke man kan forestille sig en bedre fødselsdag end BBQ, smores, øl, musik og dans på terassen i en varm varm LA-nat..  Og så fik jeg endelig (!) testkørt den der H&M Garden Collection kjole. Har hele tiden ville gemme den til LA, og igår virkede som den perfekte anledning til at sporte den.

 

It’s been a super hot weekend here in LaLa-land, and I’ve spent all my time enjoying the weather with friends:)

8 kommentarer

 • Mia

  misunder dit liv nu når jeg sidder og venter på to timers statistik! for h*****

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville ønske jeg var i dine sko! 😀

  http://sofieogchristine.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja… okay… jeg kan godt se at min dag med æblekage i selskab med fiktive psykopater blegner lidt ved siden af det her, men det ser skønt ud og du er bare lækker i den kjole! (Og solbriller. Fuck dig. Mit ansigt nægter at være kompatibelt med nogen som helst form for brille. Jeg er slet ikke misundelig. Overhovedet ikke. … Mon man kan få opereret kindben væk? Eller er de sådan nogle semi-vitale dele man bare skal være i besiddelse af? Måske man kunne lave sådan en trendsales-løsning: Jeg giver gerne mine væk og tager glad imod lettere brugte. Jeg skal nok betale fragt.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fantastisk dejligt og hyggeligt ud 🙂
  Og jeg kan ikke forestille mig noget bedre tidspunkt til at bruge kjolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er virkelige forelsket i kjolen… og du ser godt ud i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Vildt fede stemnings billeder, og super god anledning at flashe H&M kjolen, der er super flot til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder – flot kjole. Det må da også siges at være en perfekt anledning 🙂

  Knus Anita
  http://www.blodndebekendelser.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Skønne billeder, sikke en fest I må ha’ haft! …..Hvor er det dejligt at få dine opdateringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City of God