Du læser nu
Unexpected

Unexpected

Unexpected
.. jeg er klar over, at de fleste af jer formodentlig allerede har set de her billeder.. selv er jeg dog ikke nået længere.. og det tog mig egentlig noget tid, at få set hele kollektionen – det var barnlig trods. Fornemmede fra div. statusopdateringer og twitter, at jeg nok skulle få nok af den, før jeg overhovedet havde haft min vinterjakke på, hvorfor lysten til at høre alt for meget om en sommerkollektion var forsvindende lille. Og jeg forventede lidt at jeg vidste, hvad der ville komme.. Ikke destomindre blev jeg overrasket over kollektionen… Hvem havde troet, at der ville drøne nittede læderjakker ned af catwalken? I didn’t.. Og selvom jeg synes kollektionen som helhed er ret safe, så passer det mig fint, at mig og min læderbasse sammen kan gå endnu en fashionabel sæson i møde… Den er jo blevet en classic!
Unexpected

I was really surprised by the Burberry Prorsum ss11 collection – who would’ve thought that we’d see more studded leather jackets!? Not me… I find the collection as a whole pretty safe, but whatevs – I’m just happy that me and my little leather friend now can face yet another fashionable season together… Plus, I’m getting something turqoise. For the fun of it

 Kommentarer (3)
  • jeg er svært pjattet med hele kollektionen. elsker mikset mellen de traditionelle beige-/jordfarver og neon i form af især bælter og tasker. min garderobe har simpelthen bestået af sort/grå/beige/navy blå i alt for lang tid nu – og jeg er nok ikke klart til for vilde farver i tøjet, men tasker, bælter og sko i neon er jo über cool. jeg har desuden læderjakken mistænkt for aldrig at gå af mode igen..

  • Hvis du kan lide din læderjakke, så bliv da ved med at bruge den. Kan da ikke se at det skulle være mere okay at bruge den til foråret bare fordi Christopher Bailey synes det er okay 😛

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top