Work

Work

… yes, liiiiiidt travl lige for tiden, men har istedet skrevet endnu et postkort til SIRENE… Kan ikke helt finde ud af om I finder dem af jer selv, eller om det er meget rart, at jeg skriver her, når der er nyt!? Let me know….

Work’s really kicked in, so that’s what I’m spendin most of my effort on – buuut, I’ve send a new post card to SIRENE. Check it out.

24 kommentarer

 • Jeg kan også rigtig godt lide at du lige skriver her for på facebook forsvinder du jo nogle gange i andres statusser desværre. Jeg får også totalt the Hills følelser men klart som Whitney! Den ambitiøse og hårdtarbejdende der gerne flytter for uddannelse eller job.

 • Nice, at du gør det 🙂 Tjekker Acie.dk oftere (læs: mange gange dagligt) end Sirenes hjemmeside 🙂

 • Næh.. dog, den lommeregner ser bekendt ud, det ligner min tro følgesvend TI-84, som kom i mine hænder efter den gamle ikke kunne tåle at være med i (kemi)lab 😀

 • Ja, jeg synes også det er rart, du lige gør opmærksom på det! For jeg er en dør til at opdage sådan noget selv, og det er nu meget lækkert at følge med i :b

 • Ja, bliv endelig ved med lige at give heads up herinde, så vi kan følge med… Jeg får lidt associationer til The Hills, hver gang jeg ser dine fine postkort – så må du selv om, hvem af pigerne du er 😉
  Christina

 • Ja smid endelig et link herinde også.
  Noget helt andet er, at jeg har spottet at du også er Iphone-dame. Jgg har lige lavet et indlæg om ynglings apps, og efterspørge tips og trix i denne forbindelse. SÅ hvis du mangler en overspringshandling (er personlig stor fan af dem, hehe), kunne det være SÅ fedt hvis du ville give et par bud på, hvad der er det nye hotte Iphonelir’ i LA 😉
  Ha en dejlig tirsdag når du engang vågner…
  Cecilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top