Bling It - Acie

Bling It


… nogle af jer har måske opdaget min forkærlighed for ting der glimter.. yes… måske man var skade i et tidligere liv?? Jeg kunne derfor heller ikke dy mig, da jeg faldt over disse 2 i Forever21 for noget tid siden. Et par stykker af jer, har vist spurgt hvor den lange var fra – F21! Og til $3 stykket var det jo lige til overkomme – også selvom de måske ikke lige kommer til at vare super længe.

I’m a sucker for all things sparkly, so obviously I had to get these rings from Forever21 when I saw them a while back… And at $3 a piece they won’t break the bank;)

5 kommentarer

  • So,I guess that was the ring you wore in the Pink! post, and the one for which i asked you where did you buy it! it’s amazing! have you seen any other double finger ring that we could buy here in Europe?
    XX Mia

  • Haha – det tror jeg nu nok, at der er nogle der vil være uenig med dig i, men hvad gør man!? If the shoe fits, right!? 🙂

  • du kan jo lige så godt gøre det ordenligt, nu når du også har gang i de smukke lange krøller! og go stil, det er det jo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top