Du læser nu
La Playa

La Playa

Baywatch

Hej – er det, dig der hedder Mitch Buchannon!?

… jeg passede håndklæder mens andre spenderede tid med lidt mere voldsomme aktiviteter.. jeg har aldrig været så god til at være “vild”, hvorfor jeg bliver stærkt angstprovokeret at havet… Kombinationen af ikke at kunne se om man træder på en krabbe, kan blive spist af en haj OG druknet af en iskold bølge gør, at jeg kun sjældent (og under hårdt pres) kommer længere ud end til knæene… Bangebuks, much!? Anyways – synes billedet meget fint illustrer bølgernes faktiske størrelse.

….. ja… det var så langt jeg kom ud.. men vandet var altså også svært koldt.

Santa Monica Pier…

Starten af ugen har været helt vildt varm og for at flygte lidt fra varmen tog vi til stranden i søndags og blev kølet ned… Jeg er ikke specielt god til at være på stranden, så jeg brugte mest tid på at være rastløs, tage billeder og skule efter min nye ven Mitch… Tjeeeek.

 

LA’s been soooo hot these past few days, so we spent Sunday on the beach… The water was too cold for me, but it was still nice to be close to the ocean and the waterfront breeze.

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top