Du læser nu
Tip

Tip

Mine makeup-rutiner bærer self også præg af, at jeg har tilgang til en masse nye og spændende produkter herovre. For noget tid siden løb jeg tør før øjenmakeup-fjerner. Jeg har tidligere svoret til to produkter på rensefronten (dem kan I se HER), men nu er der altså kommet nye boller på suppen (… åndssvagt udtryk, iøvrigt). Ovenstående fungerer MINDST ligeså godt som mine gamle rutiner, og så er de væsentligt billigere – til kravene hører blandt andet at jeg kan fjerne vandfast mascara uden, at man efterfølgende kan bruge olien fra mine øjenomgivelser til at friturestege en mellemstor gris… Jeg hader oliebaserede makeupfjernere, men elsker vandfast mascara; tilsyneladende et paradox! Jeg er dog ikke helt sikker på om ovenstående overhovedet er til at få fingre i hjemme i Skandiland, men if not må man jo ty til eBay eller slæbe et lager med hjem, når man har været i udlandet:)

 

For the past 5 years I’ve been very consitent in my chose of makeup removers… Buuut – being overhere has given me access and exposure to some new great stuff.. And these are really great – and really cheap! I’m a fan!

 Kommentarer (5)
  • Jeg elsker Neutrogenas produkter – mange modeller svæger også til mærket, da det er ret så skånsomt. Desværre kan man slet ikke få mærket i DK 🙁 I Norge kan man få det på apoteket og i Svegie på Åhlens og apotek. Tager du bestillinger Acie? 😉 he he.. KH sara

  • Prøv i øvrigt også Neutrogenas Fresh Foaming Cleanser, som er en kombination af øjenmakeupfjerner og ansigtsvask. Det er perfekt til de dovne og fjerner al vandfast mascara. Jeg slæber læssevis med hjem i kufferten, hver gang jeg kan få fingre i det.

  • Mit evige problem: sværger til vandfast mascara, men hader at få olie i øjnene og være blind mindst ti minutter efter, at man har fjernet make-up 🙁 Du linker til et tidligere indlæg om en remover fra Chanel. Dur den til vandfast? For så er den da et forsøg værd, når nu man ikke kommer forbi USA lige foreløbigt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top