Santa Monica bar night - Acie

Santa Monica bar night

Santa Monica bar night

Tjek… Beklager det super ringe ‘iPhone-i-spejl’-shot, men hertil er der to anledninger. 1. jeg havde mega travlt og kom mega for sent (… classic) og 2. jeg har efter en måned opdaget et helfigursspejl i mit soveværelse. Til mit forsvar er det bag en dør, som jeg ikke rigtigt har haft behov for at lukke.. but still… Anyhow – outfittet er fra en bar night nede i Santa Monica – har stadig svært ved at finde ud af hvad der er appropriate rent outfit-mæssigt. Hvor pæn man skal være, når man går ud forskellige steder og den slags.. Men det her passede vist meget fint til LitNight på YankeeDoodles på 3rd Street.. YankeeDoodles.. Oh God.. Welcome to America!

Sorry abt the really pathetic picture – but I just found a full length mirror in my bedroom.. Good job, huh!? Outfit is from a bar night down in Santa Monica – nothing fancy:)

4 kommentarer

  • hej. alt, alt for fedt at du bor i LA. jeg elsker alle dine billeder derfra. jeg er så meget fan af det sted!

  • Uh, I like 3rd street 🙂 Brugte rigtig meget tid der for ALT for mange år siden. Boede på 23rd street, lige ved Montana. Super sted 🙂

    Håber du hygger dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top