Du læser nu
Santa Monica bar night

Santa Monica bar night

Santa Monica bar night

Tjek… Beklager det super ringe ‘iPhone-i-spejl’-shot, men hertil er der to anledninger. 1. jeg havde mega travlt og kom mega for sent (… classic) og 2. jeg har efter en måned opdaget et helfigursspejl i mit soveværelse. Til mit forsvar er det bag en dør, som jeg ikke rigtigt har haft behov for at lukke.. but still… Anyhow – outfittet er fra en bar night nede i Santa Monica – har stadig svært ved at finde ud af hvad der er appropriate rent outfit-mæssigt. Hvor pæn man skal være, når man går ud forskellige steder og den slags.. Men det her passede vist meget fint til LitNight på YankeeDoodles på 3rd Street.. YankeeDoodles.. Oh God.. Welcome to America!

Sorry abt the really pathetic picture – but I just found a full length mirror in my bedroom.. Good job, huh!? Outfit is from a bar night down in Santa Monica – nothing fancy:)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top