Du læser nu
The Archives

The Archives

The Archives

The Archives

The Archives

The Archives

The Archives

The Archives
…. klokken er alt for mange i min tidszone, men lå lige og flippede igennem fotoalbummet på min telefon, mens jeg talte med en ven hjemme i Danmark.. Og så faldt jeg over en masse outfit-shots, som vist (?) aldrig har set dagens lys, af den ene og den anden grund… meget skægt at se en række outfits med så lang tidsspredning – ved ikke om man kan kalde det en stil, men man kan da se et gennemgående udtryk for min smag. Det er da meget betryggende.. Så ved man, at man ikke bare flagrer forvirret rundt. Phew! 🙂 Anyways.. jeg skal i seng… G’night:)

 

I shouldn’t be up, but I was just on the phone with a friend back home and accidentally started flipping through the photo album on my phone. Found some outfits that I don’t think you guys have seen – I can really recognize my own taste even though some of the pics are pretty old… and I find that comforting.. Phew:)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top