Du læser nu
UCLA

UCLA

UCLA
UCLA
UCLA
UCLA
UCLA
UCLA

… mja… det er jo ikke ligefrem streetstyle-billeder fra Paris Fashion Week… Eller de seneste catwalk-trends… Men det er tilgengæld min hverdag, så nu poster jeg dem alligevel, selvom det jo nok mere er arkitektur end mode… Heldigvis (?) er modeblogs jo et lidt udvandet fænomen, så jeg håber, at jeg slipper afsted med det;) Pænt er der ihvertfald – og det fik jeg så foreviget, da jeg igår trillede til skolen for at bruge helt uforskammet mange penge på bøger. Adr. De er godt nok dyre herovre i forhold til derhjemme – lidt uventet….

 

Okay, so it isn’t exactly street style shots from Paris Fashion Week, but thought I’d share a little UCLA architecture anyways.. Snapped these photos yesterday as I was on campus to buy some (expensive) books…

 Kommentarer (14)
 • Synes det er fedt at se! Ville også super gerne se flere billeder fra din lejlighed derovre – og høre mere om den 🙂 Hvordan du har fået fat i den, hvad den koster osv.

 • Nyd dit fantastiske eventyr, skønt du begyndte at blogge igen. Vi elsker at følge med i dit Acie-liv i Stockholm og i LA. Tusinde tak fordi vi er med dig på dit livs eventyr…

  KH Kathrine

 • Det er jo rent Beverly Hills 90210! 🙂 Ser skønt ud og overhaler CBS’s grønne områder med mange meter.

 • Katrine rammer det spot on med sin sidste linie – disse billeder sætter drømme i gang!!!

  Det hiver i min mave for at komme til udlandet igen – håber du nyder det fuldt ud (og det lyder det jo til at du gør) 🙂

 • Det må være litt ekstra inspirerende å studere i så fantastiske omgivelser !
  Setter pris på at du viser litt forskjellig i bloggen 🙂

 • Spændende, inspirende – super flotte bygninger. Kommer helt til at savne studielivet (ikke at Handelshøjskolen i Århus minder så meget om UCLA, but still ….;))

 • Hej Acie 🙂
  Det gør sgu ikke så meget at du ikke poster billeder af de nyeste billeder fra Paris ;D
  Nyder billeder som dem og jeg ville ønske det var mig som gik der. Smukt ser det ud. 😀
  Held og lykke med det hele og tak for en super fed blog. Godt du er tilbage :D!

 • I mit univers er sådan nogle billeder her ti gange bedre end endnu en omgang modepics – no offence til den typebilleder 🙂 Men de her billeder sætter drømme i gang..

 • Jeg købte en del af mine bøger på Amazon, da der var næsten 40% at spare ved nogle af dem i forhold til at købe dem på skolen. Så det kan sagtens betale sig at shoppe lidt rundt!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top