Du læser nu
And the winner is…

And the winner is…

And the winner is...
And the winner is...
And the winner is...

…. Mr Leo!! Den får mig til at føle mig lidt som Rachel Zoe, hvorimod den anden fik mig til at føle mig som en formningslærer anno 1978.. manglede bare en Fjällräv, så havde den været i skuret;) Og så passede den bare bedre til min hverdag og min garderobe – selvom jeg også synes shearlingbassenvar rigtig fin… Og jeg tror, at det er helt vildt vigtigt, at man husker hvad der egentlig passer til ens stil, når man bliver supergrebet af en trend – jeg synes stadig det kunne være nice, at finde et cool shearling item, men det skal være ret specielt for at passe til min mere klassiske stil, så jagten bliver svær. Istedet satsede jeg altså på leo-print, som jeg med det samme kunne komme med flere idéer til hvordan jeg ville bruge med de ting jeg havde hjemme i skabet:)

 

… the leo!!! It makes me feel a little like Rachel Zoe, whereas the other one more made me feel like something that had never made it out of the 70s.. And even though the shearling coat was really cool it just didn’t really fit with the rest of my style:)

 Kommentarer (15)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top