Du læser nu
On Trend

On Trend

On Trend

Fra catwalk til highstreet – H&M har kastet denne metallic kjole på gaden og mine følelser er blandede… Det er en hårfin grænse – jeg har tidligere skrevet, at jeg er lidt bange for metallics. En frygt, der nok mest har sine udspring i angsten for at ende med at ligne et østeuropæisk trafficing-offer… Dog tror jeg det er et spørgsmål om styling – it could (med tryk på could) work… Jeg kan dog enormt godt lide snittet og den assymetriske skulder – så hvordan ville I style sådan en basse!? Any suggestions!?

From catwalk to highstreet – saw this dress in H&M the other day.. I’m a little scared of metallics, but I guess it could work.. maybe.. any styling suggestions!?

 Kommentarer (10)
 • Jeg kunne SAGTENS finde på at købe den! Skal faktisk forbi H&M i morgen.. hmm..
  Jeg vil bruge den til en bytur med helt enkle, sorte strømpebukser, min balenciaga giant city, sorte eller grå wedges, håret i en hestehale, smokey eyes og “khaki brun” fra chanel på neglene 🙂

 • Uh, kjolen er så fin! Synes godt den kunne være ret acie!
  Jeg tænker dine fine nude stiletter fra Zara, bare ben, semi opsat hår med de fine krøller, du ofte laver og et par glitrende store øreringe – So LA;)

 • Mission impossible! Den ser efter min mening slet ikke lige så flot ud som dem fra inspirationen. Synes den ser ud til at være lavet i noget billigt sølvpapirs agtigt stof.. Jeg synes også klart at du skal gå efter den juvel grønne som er lavet i samme snit og til 349,-

 • ville slet ikke style den.. tror det er umuligt!
  kjolerne på catwalken er tusind gange flottere, H&M er vist lidt for billig til at skabe et look ud af det. Dog er faconen flot og den andren grøn/blå farve man kan få den i pænere!!

  ville elske at have den første maxi-metallic på til upcoming bryllup! Den er godt nok smuk!

 • Jeg ville style den med et par rigtig rå støvletter med kilehæl. Tror Admire’ne i sort fra Acne ville være super fede til og så en rå taske ala Alexander Wang. Og som du selv skriver; en stor cocktailring i en vinrød farve 🙂

 • Den er fed!
  Jeg ville style den ned med sorte jeans og så hoppe i et par sorte stilletter til. Oa ja, hvorfor ikke en glitrende cocktailring, bare som prikken 😉

 • Uh, synes ikke det lyder så najs med leggings:S Tilgengæld kunne jeg sagtens finde på at sætte en stor glitrende cocktailring til den.. Haha – vi er vist slet ikke enige her…

  Og jep – billedet har jeg selv taget i dag med min iPhone…

 • Jeg tror ikke at jeg ville style den med flere glitrende smykker 🙂
  Måske sorte leggins, fede stiletter, en lille fin enkel clutch, og måske en sorthårbølje i håret eller lignende XD

  Hvis du ikke er så vild med at den er helt sølv, så kan den også fås i turkis på deres online shop. Tror den koster 349,-

  ps. hvor har du fundet billedet? Har du selv taget det?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top