Once and for all... - Acie

Once and for all…

Once and for all...

Whooa – vågnede lige til intet mindre end 6 mails om hvilket billedbehandlingsprogram jeg bruger.. Og hvordan jeg laver mine collager – og jeg må vist erkende, at det er et hyppigt tilbagevendende spørgsmål, så selvom det her lidt bilver et af det indlæg, der virkelig er kedeligt for nogle, så tænker jeg, at det er meget godt lige at få ud af verden: jeg bruger Paint og GIMP.. Til billedbehandling bruger jeg GIMP (oftest retter jeg kontrasten vha “curves”-funktionen), og så skalerer jeg billedet, så det ikke fylder så absurd meget på min computer.. Og Paint – well.. det er vist bare en gammel og fjollet vane. Men det fungerer nu meget godt for mig. Super basic. GIMP fåes gratis HER og der findes en del gode tutorials rundt omkring på nettet, som man kan finde gode tips i:)

Boring post, but a lot of you guys are asking me what software I use to edit my pics… I mostly use GIMP – it’s free and available for download HERE!

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top