Du læser nu
DinDin

DinDin

DinDin

Søndagsmiddag er et koncept jeg gladeligt praktiserer hvor jeg end er i verden.. Og også idag – eller… Igår, hvis man skal regne I jeres tidszone:) I den har min mutzen iøvrigt også fødselsdag – og selvom jeg ville ønske, at jeg kunne være hjemme og fejre hende, så gør det ikke så meget, at jeg ikke er. For hun sidder nemlig i en flyver og er på vej over Atlanten lige nu. For at besøge mig. Yes! Kl 18 skal hun hentes i LAX. Min lille mutz! Wuhu! Anyways – søndagsmiddag.. Mhmm… Det er altså rart! Og dér skal være et glas rødvin til.. For sådan er det bare.

 

I love Sunday dinners.. So we went out and I had a glas of redwine and a dessert to celebrate that.. wel.. it’s Sunday..

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top