Du læser nu
Shearling Boots

Shearling Boots

… Synes det er vildt ærgerligt, at hælen er så tynd på disse støvletter.. Tror de kunne have været super cool med en mere chunky hæl… eller måske endda en wedge!? Ihvertfald er det sådan et shearling item, jeg kunne forestille mig, ville finde vej til min garderobe, qua mine funderinger den anden dag i forbindelse med leo-fætteren… Hvis det dog bare ikke var for den fjollede hæl.. De her er fra ALDO iøvrigt – men jeg ved desværre ikke hvad de står i hjemme i Danmark..

 

It’s such a shame that heels on these booties are so thin… Really think they would’ve been much nicer, had the heel been more chunky – or maybe even with a wedge… Hmmm….

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top