Snapshots - Acie

Snapshots

Snapshots

Snapshots

Snapshots

Snapshots

Snapshots

… jeg var halt forarget over hvor små fødder Judy Garland havde – det ser ikke engang så forrykt ud på billedet, som det gjorde i vireligheden.. Sådan str 29 oder so.. Så jeg googlede lige hendes shoe size – og hun bruger så str 36, hvilket jo ikke er alarmerende… så nu ligger jeg og undrer mig over, om det mon virkelig er hendes fødder de har støbt?! Det ville jo være enormt skuffende.. Alternativt skal hun bare have haft sko på med helt ekstremt høje hæle (.. kortere fodaftryk) og helt tosset lille trædepude.. Dagens helt store mysterie i LaLa-land….

Check out the size of Judy Garland’s footprint… Mini feet!!!

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top