Du læser nu
Acie Tester: MAC Blush

Acie Tester: MAC Blush

Acie Tester: MAC Blush

I forbindelse med Sirene Beauty Awards skulle jeg ligesom Lotte have testet nogle produkter, men logistikken skred og pludselig lå alle produkterne i Stockholm mes jeg selv sad i Los Angeles. Verdammt. Nu har jeg tilgengæld fået dem, og selvom Sirene Beauty Awards er overstået for i år, så synes jeg nu alligevel at I skal have nogle anmeldelser – måske de kan bruges!? First up er MAC’s blush i farven “Pinch O’Peach”…

Acie likes: well… jeg kan generelt godt lide bronzere og blush, så jeg var glad for at finde den her mellem produkterne.Farven er lækker og giver naturligt røde kinder. Og så holder den rigtigt fint igennem dagen! Jeg synes dit man føler man kører blush i hovedet om morgenen og når man når til frokost, så ligner man igen en grå mus.. Ikke med denne!

Acie dislikes:… mhmm.. kan man mærke, at det er MAC?? Nææ… Synes jeg, at der er stor forskel på denne og på den jeg har fra Make-Up Store? Næææ…. Koster den boksen? Ja…

Overall: altså hvis man leder efter en lidt generic blush, så er dette ikke noget dårligt valg. Farven er fin og holdbarheden er god. Med MAC ved man ligesom også hvad man får – ikke så meget ballade!

Acie Tester: MAC Blush

Men! Det er jo bare min mening, og Sirene Beautyawards gav mig idéen til at tilføje et afstemningsmodul til mine tests, så de af jer, der også har prøvet produktet kan give jeres mening til kende! Yddybende kommentarer er self velkomne (og efterlyses) i kommentarfeltet:)

 

A review of the MAC blush.. It’s okay – nothing fantastic, but wuite durable and I like the color! 🙂

 Kommentarer (7)
 • Jeg har også den blush. Købte den på en ferie så ved ikke rigtig hvor meget jeg har givet for den. Ved du hvad den koster?
  Hvad sker der for at den farve er umulig at opdrive i Odense???
  -Julie

 • Jeg har selv denne blush i netop den farve og jeg eeeelsker den. Synes farven er rigtig god uden glimmer over det hele. Man får ligesom den der næsten naturlige “jeg har lige været ude i blæsten” farve på kinderne og som du selv siger, den holder hele dagen, selv når man er ude i lidt støvregn og blæst. Men min holdning kan nok godt være lidt farvet, da jeg generelt vælger MAC produkter og min makeupskuffe nærmest ikke indeholder andet end MAC 😉

  Lige et lille hint til Aalborg folket, MAC er åbnet i Salling, så nu er man fri for at hamstre når man er i Århus eller København.

 • Jeg har en MAC blush, der hedder Peachykeen! LOVE IT! Det er den eneste blush jeg har, hvor jeg faktisk har “hit pan”, som det hedder… Dvs. man kan se metalbunden nu – hvis det giver mening?!

  Btw. et godt tip til at få blushen til at holde længere er at købe en cremeblush i en lignende farve. Læg først cremeblushen og så pudderplushen over. Så holder det hele dagen! Det er godt nok liiiidt bersværligt, så jeg nøjes med at touche up i løbet af dagen…

  /Maria

 • Men har du så svaret “den er okay” eller “love it”??? jeg er vildt nysgerrig over, at der er så mange, der er uenige med mig og synes, at den er bedre end jeg gør, så vil enormt gerne høre nogle kommentarer.. Og hvor er det egentlig vildt, at der er så mange der har netop den blush..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top