Du læser nu
… Nej..

… Nej..

... Nej..
... Nej..
... Nej..
... Nej..
... Nej..

… man bliver aldrig for gammel til at lege… og overvej lige hvilket koncentrationsniveau jeg dedikerer til at skyde rumvæsner med laserpistol.. jeg er jo som født til en rolle i MiB III.. Derudover har de sidste par dage været rimelig lange – når man leger om dagen, må man arbejde om natten… så søvn har der ikke været så frygtelig meget af, og det hævner sig ligeså langsomt.. Så nu glæder jeg mig til at sove snart.. Og til at gå i andet end converse.. Selvom de er praktiske.. Tjek.

 

Nope… there’s no such thing as getting too old to play.. Have been running around like 5year old all day.. Weehhhaa…

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top