Du læser nu
Casual Friday

Casual Friday

Casual Friday

…. pretty busy dag i LaLa-land, så outfittet blev holdt meget safe. Jeans og en blazer går man aldrig fejl med i min verden. Og Converse, hvis man ved, at det bliver en lang dag.. Og det gjorde det.. Og nu slog det mig lige, at jeg godt nok får sportet de grå Silvia jeans en hel del for tiden. Har slet ikke tænkt over det, men måske jeg skulle overveje et par andre bukser imorgen;) De er bare så rare…. Men then again – måske meget sundt, at man kan tage tøj på om morgenen uden overhovedet at tænke over det. Fordi man dybest set er ligeglad – og har tankerne helt andre steder. Jeg ved ikke, om man gerne må sige det, hvis man er “modeblogger”.. Men det er jo bare en hobby og ikke hele tilværelsen:)

It’s been a long and busy day in LaLa-land, so my outfit’s been pretty casual… Sometimes I just really don’t care what I wear or how I look – because other stuff is just more important (.. to me.. not a general statement..)

 Kommentarer (4)
  • Hej Acie
    Mange tak for en dejlig blog. Der er mange elementer at komplimentere hos dig, men mest af alt beundrer jeg dig for din livsstil – eventyrlysten og ambitiøs. Men men men…. skal vi ikke snart se nogle nye poses? 🙂

  • Jeg kender det godt – når man er så optaget af sin hverdag at tøj bliver en biting – så laver man noget man virkelig brænder for. og hvem vil ikke gerne det?
    – Og samtidig se super godt ud som du formår 🙂

    Hav en dejlig weekend derovre 🙂

    Knus Anita

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top