Du læser nu
Lørdagsshopping

Lørdagsshopping

Lørdagsshopping

Jeg roder lige rundt i forskellige dagens.. Men først kommer lørdags dags-outfit.. Spenderede lørdagen i the Beverly Center, som absolut ikke er noget dårligt sted at hænge ud.. Og dyrk lige mine negerben. Det er så ekstremt, at jeg næsten synes det er pinligt at gå rundt sådan.. Men jeg kan altså ikke gøre for det eller gøre ved det,  og så det er jo alligevel dumt at bruge sine kræfter på:)

Hanging out in the Beverly Center.. My legs are crazy tanned these days – almost to the point of embarrasement.. It looks silly!!

 Kommentarer (16)
 • Ja jeg kan heller ikke se billederne i Google reader, og det samme gælder for et par enkelte andre blogs. Det begyndte for 3-4 dage siden. Kan dog godt se dine billeder på iphone 4, der er ingen problemer.

 • Smukke Acie – labre stænger, lamselår! Sikken en misundelsesværdig brun nuance – tror mine er tilsvarende krid-hvide, som i død maddike-hvid-pas-på-jeg-blænder. Bare ud i byen og flash de stænger, mens du kan! Og hvis du endelig skal snakke lår-traumer, så bare vent til mor her er nået flodheste-stadiet, så skal jeg give dig lår, skal jeg;-)

 • Hov – og Cecilie; jeg har godt hørt noget om det. Eller jeg har hørt at det kun er på iPhone at det ikke virker!? Og at det går ud over flere blogs pt – jeg ved desværre ikke hvad jeg skal gøre ved det!?

 • Thx allesammen:) Ikke mindst for lår-kommentarerne.. Hvis jeg skal vælge ét kompleks så må det jo nok være dem, så shorts giver mig nu lidt angst.

  Toppen er købt i forever21 desværre:(

 • Ja,super lækre ben. Puha, hvor jeg dog misunder at der er så varmt hos dig. Vi fryser herhjemme :$ i støvler og handsker.. uh.
  Men ja, sød bluse! Hvor er den fra? 🙂

 • Du ser fantastisk ud!

  Btw. så vises dine billeder i indlæggene ikke længere i min google reader, bare som et lille spørgsmålstegn. Ved ikke, om andre har samme problem men ville lige informere 🙂

 • Når det nu ikke er fake tan så synes jeg ikke der er noget galt med at flashe dem, det er jo minus grimt orange skær!

 • Hvor er du smuk. Og jeg er meget (!) misundelig på dine ben – både farven og formen, altså.

  Derudover vil jeg gerne lige fortælle dig, at du i dag har inspireret mig! Jeg faldt over Samsøe&Samsøe version af denim-skjorten i dag, og den røg altså med hjem på grund af dig. Har allerede hundredevis af outfits hvor den vil passe perfekt til, så tak!

 • Du har nu skønne ben! 🙂 Og jeg synes farven er skøn. Det ser slet ikke så søgt ud på dig, du kan bære det, og man kan jo se det er af naturlig sol 🙂
  Og så er jeg altså vild med din bluse. Hvor er den altså bare sød.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top