Luksus // Budget - Acie

Luksus // Budget

Luksus // Budget

… okay.. det er vist ret tydeligt, at jeg har været i Aldo i den her uge, haha.. anyways – jeg så de her røjsere, og de minder jo unægteligt en del om mine Ilse-basser! De er self ikke i naturgummi. Og de er self ikke forede. Men er man ikke til gummirøjsere i luksus-klassen, så er de da et fint alternativ! De stod i $50, så jeg gætter på at de koster en 400kr derhjemme.. Og let’s face it – hvis der er noget sted i verden, der er et røjser-land, så er det godt nok gode gamle Dannevang… Og der er intet smart ved våde fødder.

.. okay – pretty obvious that I visited Aldo this week. Anyways – saw these wellies, and they reminded me of my own Ilse Jacobsen ones, but are a lot cheaper. $50 and they’re yours!

4 kommentarer

  • Jeg faldt over nogle, der lignede dem dér på en prik i Vero Moda – til 300! Selv tænkte jeg på dem fra Hunter, der koster ca. en tusse; men dette par så faktisk også helt udmærket ud! 🙂

  • Så vil jeg lige give videre at de har nogle magen til i Vero Moda, og sikkert også andre vero moda butikker til 300 dask.

  • fortryder det altid når jeg køber en “efterligning”, så hellere lade være og gå all in på grønne farmer basser fra bilka! ved ikke hvorfor, men det er bare enten eller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top