Du læser nu
Outerwear

Outerwear

Outerwear 

Mine softspots er helt klart sko og jakker… Jeg har aldrig rigtigt været en taskepige.. Men jakker og sko, kan jeg aldrig få for mange af. I alle former og afskygninger:) De her to kommer fra H&M og vil lande i butikkerne senere på sæsonen – læderbassen er faktisk i ægte læder og det synes jeg jo er meget positivt. Og kappen er bare fin og enkel. På kappemåden:)

I really have a softspot for shoes and jackets.. Never really been a bag girl.. These are from H&M and will hit stores later this season. Leather shearling and a cape – on trend, as always:)

 Kommentarer (15)
 • […] ikke lade være med liiiige at kigge nærmere på de Mulberry For Target-tasker.. Og som jeg skrev forleden dag, så har jeg aldrig rigtigt været en taske-pige – jeg drømmer om en dag, at kunne købe de […]

 • Den kappe er jo alt hvad jeg har ledt efter i år! vær sød at fortælle hvornår den lander i butikkerne, hvis du ved det 🙂

 • Årh, I die! Begge alt for lækre, ville gerne eje kappen.
  Btw, Line of Beauty: En kappe ville da heller ikke være et helt skidt forslag under en graviditet?
  Alternativt kunne en ‘pea coat’ i A-snit være en idé, hvor den stadig sidder relativt til over brystet. Prøv at kigge på asos.com – de har virkelig mange fine jakker pt. Måske har de også nogen i deres maternity-linie? (:

 • Læderbassen er TO-DIE-FOR hvis man spørger mig, men har lige fået hapset en fra sisters-point så tror jeg springer over, desuden tror jeg den er væk fra butikkerne og hjemmesiden efter 24 timer X3

 • Læderjakken har været o butikkerne og er udsolgt for længst, den anden har jeg også set…den ser utroligt billigt ud IRL fordi materialet ikke er særligt godt, øv!

 • Wauw læderjakken er pæn! Ved du hvor meget den kommer til at koste og i hvilken uge den kommer i butikkerne?

 • ved du så, hvor jeg kan få en fix frakke (som og er varm! ikke bare “tynd uld”), hvor maven kan vokse lidt under en graviditet? Og hvor ffrakken alligevel er pæn senere, når man ikke har mave???

 • Der findes allerede nu et super godt alternativ til jakken fra H&M, som allerede er i butikkerne nu til sølle 249,- også fra H&M.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top