Du læser nu
Saved by the…

Saved by the…

Saved by the...
Saved by the...
… shoes.. Havde super travlt, da jeg skulle ud af døren i lørdags.. Og opfindsomheden var derfor på et absolut minimum – 3 minutter og et par lyserøde sko senere var jeg dog ready to go… Quick and easy; skoene er fra… wait for it… Aldo. Hvilken overraskelse.. Og de var på tilbud, og kun tilbage i min størrelse.. Ooooog – da jeg prøvede dem var der to forskellige damer, der selv stod prøvede eget fortøj, der kom hen og sagde, at de virkelig håbede, at jeg havde tænkt mig at købe dem. Hvad gør man så!? Hej lyserøde sko. De er iøvrigt lidt mere ferskenfarvede end lyserøde irl, men jeg kan lige prøve at hapse et billede i dagslys uden blitz:)

.. was super busy when I was running out on Saturday evening, so opted for a “safe” outfit and added my pink shoes… Quick and easy – saved by the shoes:) They’re from Aldo (.. surprise) and I got them on sale.. It was pretty much meant to be.

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top