Søndagsmiddag

Søndagsmiddag
Søndagsmiddag

… så blev det tid til søndagsmiddag igen. Og denne gang gik turen en smuttur hjem – aka. IKEA! Ikke videre eksotisk, men når man sådan er langt hjemmefra kan jeg love for, at man engang imellem bare vil give en arm for et læs kötbullar. Istedet for en arm, slap vi dog med at betale sølle $3.99. Wuhu. Win. Derudover blev det til chokoladetærte (.. hallå – det er søndagsmiddag! Dessertdag! Og jeg var altså ude og løbe imorges..), pærecider (mhhmmm) og en optakning af KEX, knækbrød, hindbærsaft og Gifler.. Og med fryseren fuld af kötbullar burde jeg nu kunne tage toppen af abstinenserne de næste par måneder! HAPS!

Sunday dinner “back home” aka at IKEA… It’s the little things you miss – like meatballs… So we drove to IKEA and stocked up on Swedish stuff  that I can feast on. Yum.

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top