Mandag Aften – ACIE
Søndagsmiddag

Mandag Aften

Mandag Aften
Mandag Aften
Jeg holder mandagskavalkade og starter bag fra – mandag aften så jeg sådan her ud. Jeg har timer sent om mandagen – og efter mørkets frembrud falder temperaturen en del, hvorfor mit outfit egentlig ikke er nogen specielt god indikator for hvor varmt det egentlig har været idag:) L.A. weather is nice…. Og min frisure (… eller manglen på samme) kan jo nok afsløre, hvordan jeg spenderede formiddagen;)

Shoes – Charlotte Russe (.. of all places), Jeans – Gina Tricot, L/S tee – H&M, Top – SamsøeSamsøe, Jacket – Lindex, Messed up hair-do – Santa Monica Beach

It’s Monday, and I’m starting from the end… Monday evening – and this is what I wore.. Check.

9 kommentarer

 • Pernille

  Jeg kan nemlig bestille den i en str. 8 kun? Ved ikke om du kender nogle hjemme sider hvor man ellers kan købe dem? Jeg bruger nogle gange 37 i sko, men andre gange skal jeg have 39 i nogle andre slags sko. De er virkelig pæne, og kunne rigtig godt tænke mig sådan nogle 🙂 hvor høje er de? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Sophie-Mathilde: den er fra UgaBuga og koster 250kr hjemme i DK, så det er ikke et kæmpe projekt, at få fat i en:)

  Pernille: mine er en 9 – det er vist en 39½-40. De passer ihvertfald fint, men kunne heller ikke være større:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej 🙂 Fede sko! Jeg er nu inde på hendes hjemmeside, og kigge på sko, hvis jeg har regnet rigtigt, så er de jo mega billige? 🙂
  Men hvad str. er dine sko? Altså både på den ‘engelske’ måde hvis man kan sige det sådan? altså er det 6,8 eller? Og hvad svare det til på ‘vores’ måde? 🙂

  Mvh,
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Super 🙂 Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det lød alt for krævende og surt, men er glad for at du ikke opfattede det sådan for det var heller ikke min hensigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  dine sko ser rigtig fab ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er du heldig at være i L.A… og hvor jeg dog elsker de sko! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh acie – vil du ikke nok give mig din ring? (: Jeg elsker den!! Og så kan vi også godt bytte vejret hvis du har lyst? for det danske efterårsvejr kunne altså godt bruge lidt inspiration fra LA!!
  Knus Sophie

  http://sophiemathildehansen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jo damn – sorry! det er sådan en ting, som jeg egentlig gerne vil gøre, men aldrig har fået gjort til en vane og derfor (og på trods af de bedste intentioner) konsekvent bare glemmer igen efter et par uger. Bare remind me:) (.. men dog nice, at du spurgte på en rar måde – der er ikke noget mere træls end når man får skæld-ud for det.. I’m doing my best here ppl! Så den skal du lige have lidt cudos for:)…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Nice 🙂 Har en lille forespørgsel og ja jeg ved godt, at det måske er lidt krævende men vil du ikke når du flasher outfit give lidt info om hvor det er fra? Tænker, at det på den måde også kan spare for en masse kommentarer, hvor folk spørger om hvor du har købt den pågældende item.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsmiddag