Mandag eftermiddag

Flækkede jeg helt over den her.. De af jer, der ikke er udstyret med uanede mængder tid til at sidde og forlyste jer over Mike “The Situation”s tåbeligheder, kan istedet spole frem til lige omkring 3:00 – åbningssekvensen er p.r.i.c.e.l.e.s.s.. og ansigtsudtrykket, når han går ned af trapperne.. well.. der findes ikke ord, der kan beskrive det.. (og nu håber jeg virkelig, at det virker hjemme i Skandiland – skuffelsen vil ikke være til at bære, hvis jeg ikke kan dele dette guldkorn..).

Monday afternoon was spent re-playing this fantastic clip on Youtube… The Situation on Dancing with the Stars – his facial expression as he walks down the stairs is just… well.. no words can really describe it.. omg..

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top