Du læser nu
Mandag eftermiddag

Mandag eftermiddag

Flækkede jeg helt over den her.. De af jer, der ikke er udstyret med uanede mængder tid til at sidde og forlyste jer over Mike “The Situation”s tåbeligheder, kan istedet spole frem til lige omkring 3:00 – åbningssekvensen er p.r.i.c.e.l.e.s.s.. og ansigtsudtrykket, når han går ned af trapperne.. well.. der findes ikke ord, der kan beskrive det.. (og nu håber jeg virkelig, at det virker hjemme i Skandiland – skuffelsen vil ikke være til at bære, hvis jeg ikke kan dele dette guldkorn..).

Monday afternoon was spent re-playing this fantastic clip on Youtube… The Situation on Dancing with the Stars – his facial expression as he walks down the stairs is just… well.. no words can really describe it.. omg..

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top