Du læser nu
Mandag Morgen

Mandag Morgen

Mandag Morgen
Mandag Morgen
Vågnede imorges, kiggede ud af vinduet og konstaterede at Santa Monica Beach ville gøre det glimrende som dagens læsesal… Man må jo udnytte de faciliteter man har til rådighed – og et bedre kontor end dette er vel relativt svært at forestille sig. Med en morgenlatte i hånden fra Starbucks Drive-Thru og mine bøger under armen lagde jeg an til effektivitet på allerhøjeste plan. Og det virkede. Bum. Cases færdiglæst til resten af ugen – og er det ikke en fest, at man kan forlyste sig på en af FTs højest rankede MBA-programmer med at læse tegneserier på stranden?! Tjeeeek…W.i.n… Man forstår jo godt, at folk betaler helt astronomiske summer for at få lov til at narre arbejdsmarkedet på den måde;)

Monday morning was spent studying… on the beach;) not too shabby… reading cartoons, hanging out on the beach and earning an MBA – I get the value proposition..

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top