Mandag Morgen – ACIE
Mandag eftermiddag

Mandag Morgen

Mandag Morgen
Mandag Morgen
Vågnede imorges, kiggede ud af vinduet og konstaterede at Santa Monica Beach ville gøre det glimrende som dagens læsesal… Man må jo udnytte de faciliteter man har til rådighed – og et bedre kontor end dette er vel relativt svært at forestille sig. Med en morgenlatte i hånden fra Starbucks Drive-Thru og mine bøger under armen lagde jeg an til effektivitet på allerhøjeste plan. Og det virkede. Bum. Cases færdiglæst til resten af ugen – og er det ikke en fest, at man kan forlyste sig på en af FTs højest rankede MBA-programmer med at læse tegneserier på stranden?! Tjeeeek…W.i.n… Man forstår jo godt, at folk betaler helt astronomiske summer for at få lov til at narre arbejdsmarkedet på den måde;)

Monday morning was spent studying… on the beach;) not too shabby… reading cartoons, hanging out on the beach and earning an MBA – I get the value proposition..

6 kommentarer

 • […] valgte jeg at læse sådan noget, som jeg regnede med, at jeg kunne gøre lidt med venstre hånd, mens jeg lå på stranden. Marketing strategy & planning og projektledelse. Perfekt. A walk in the park! Troede jeg, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie

  Uhhhh…. that looks soooo nice! Jeg tilbragte min mandag under dynen med te! Vil du bytte?

  Mange hilsner fra
  Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må ærlig talt sige, Acie – at det dér indlæg – det er sgu tarveligt. Æv, hvor er misundelse en grim ting. Og jeg er ret grim lige nu:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bestemt ikke dårligt at kunne sidde og læse med bølgebrus i baggrunden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hejsa,

  Først og fremmest tak for en skøn blog! Elsker den endnu mere efter du er flyttet til lala-land, jeg får helt hjemve af at se dine billeder! Jeg har boet i Santa Barbara for nogle år siden..
  Ved ikke om du kender det sted der hedder The Hotel Café? Hvis ikke så tjek det ud! Det er et super hyggeligt spillested, minder en anelse om Vega.. Kan anbefale dig at tage et smut derind når Jay Nash spiller, en super fin fyr med skøn musik..
  mange hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag eftermiddag