Du læser nu
Bad influence

Bad influence

Bad influence
Bad influence
… selv på adskillige tusinder kilometers afstand og på tværs af 9 tidszoner formår hun, at havde dårlig indflydelse på mig.. Suk.. Lille Lotte altså.. Så da jeg idag skulle i Target, kunne jeg jo ikke lade være med liiiige at kigge nærmere på de Mulberry For Target-tasker.. Og som jeg skrev forleden dag, så har jeg aldrig rigtigt været en taske-pige – jeg drømmer om en dag, at kunne købe de her to, men indtil da, har jeg ikke rigtigt de store behov på taskefronten.. Underligt nok:) Ved godt, at I helt sikkert er mange, der slet ikke forstår det – men mit hjerte banker 100% for sko.. Anyways – i og med, jeg ikke rigtigt er en taskepige, så passer det mig virkelig godt ikke at betale specielt mange penge for mine tasker. Min nude Friis-taske er tæt på at afgå ved døden – har, indrømmet, haft alt for tunge ting i den, men synes nu stadig, at det er liiiidt sløjt.. Anyways – en ud, en ind. Agtigt. Vaklede mellem denne model og den sorte med lommerne, men blev enig med mig selv om, at jeg har masser af sorte tasker og at denne tilføjede mere nyt til garderoben (et argument jeg ellers aldrig kan overbevise mig selv med på skofronten). Så jeg hapsede den. Den er lavet pænt og vil være pæn til fx en trench. Og så er det da sjovere at have sådan én end et knock-off – og jeg kan næsten synes det er helt svært, at finde budgetvenlige tasker, hvor man ikke tydeligt kan se inspirationen..

Miss Lotte, Miss Lotte… Needed groceries and stopped by Target on my way home – obviously had to have a closer look at the “Mulberry for Target”-bags and opted for the blue denim version. It’s fun and adds something new to my bag collection.. And i’ve never really been a bag girl, so I enjoy not spending too much (.. if any.. seriosuly) on bags.. 100% a shoe girl..

 Kommentarer (17)
 • Den er fin 🙂 Og specilet til prisen. Kan nu godt følge dig i forhold til de to ønske-køb. Jeg deler ihvertfald et af dem 🙂

 • Sophie: uuh – det ved jeg altså ikke. Er ikke specielt teknisk begavet – har du forsøgt at kigge igennem den manual jeg lagde op på et tidspunkt? søg på Canon Eos på bloggen så burde den komme op!

  Og ladies – waaay ahead of you.. Har allerede flået vedhænget af – gjorde det igår i bilen på vej til Taco Tuesday, haha.. Så meget pænere uden:)

 • Hvis du går ind på Lottes blog og tjekker hendes indlæg om taskerne er der et link til targets hjemmeside hvor du kan se priserne. Jeg så den som Acie har her til 53 dollars + porto og i Target står den til 50 dollars så det er ikke så galt..

  Men jeg er klart enige med de andre der har nævnt det, hjertet passer bare ikke til tasken!

 • Håber virkelig at du flår det der hjerte-vedhæng af! 😀 Troede først at det var en af de tasker Paris Hilton har designet (jamen, fred være med det..) – men er spændt på at se den ‘stylet’ med noget tøj. (:

 • Såååå misundelig! Jeg samler selv på Mulberry tasker. Men ville nok fjerne vedhænget – selvfølgelig bare min smag 🙂 Lækkert at se dine køb!

 • Den sorte med lommerne er ellers også rigtig pæn! Man behøver altså ikke frygte en vild overpris de er nemlig allerede ti at få på ebay og eftersom Target sender rundt i USA (og ikke til dk) vil de nok ikke komme op i de vildeste priser..

  Bare ærgeligt at Alexa ikke er lavet som en billigere target udgave..

 • uuhh der er flere af mulberry for target tasker jeg er blevet forelsket i! Ville ønske jeg havde mulighed for at købe dem. Men mon ikke de bliver solg til overpriser på ebay!

 • Jeg synes altså den er fin! Ikke dårligt, for en “billig version” at være. Hvis jeg kom forbi en, ville jeg nok heller ikke kunne lade den stå. Godt køb! 🙂

 • hej acie. jeg håber virkelig du kan hjælpe mig med dette. jeg har lige købt det kamera du også har, og når jeg optager video med det så stopper den med at optage efter ca. 6 sekunder. og der står “optagelsen stoppede automatisk”. ved du havd det betyder eller hvordan jeg kan fjerne det ? på forhånd tak(:

 • Jeg vil sige at jeg ikke er den store fan af det tingel-tangel-hjerte, men ellers er den da virkelig fin! Hvis der findes en Target i Dubai, tror jeg at jeg vil smutte forbi og kigge.. Det må jeg lige finde ud af 😉

 • Æv, sådan en taske vil jeg også have! Men ingen tvivl om at de ikke vil være til at få fingre i i Target når man lander in the states til december.

  Tillykke med købet – den er virkelig fin! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top