Du læser nu
Taco Tuesday!

Taco Tuesday!

Taco Tuesday!
Taco Tuesday!

All-you-can-eat Tacos for $5, tilsat et par Coronaer og godt selskab – udemærket opskrift på en vellykket tirsdag aften!! Omend tirsdage lidt er min dræberdag og jeg fandt mig selv nødsaget til at tage 20minutters powernap, for på nogen måde at kunne komme afsted. Har iøvrigt altid været stor modstander af powernaps.. Eller.. Har nok bare aldrig forstået det.. Hvis man er træt, skal man da sove.. Ikke bare lukke øjnene og lade som om. Men jeg erkender hermed, at aldrig havde klaret Taco Tuesday, hvis det ikke havde været for de vigtige 17minutter bag lukkede låg. ZzZzZz. Nu har klokken imidlertid passeret midnat og mine øjne begynder igen at blive tunge.. Night ladies!!

All-you-can-eat Tacos for $5 with a side of Coronas and friends… Pretty great way to spend a Tuesday night – even though I was pretty tired after a really looong day.. Tuesdays are my ‘killer-day’ where I’m basically busy from early morning to late night..

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top