Du læser nu
Acie Tester: Braun Satin Hair Color Straightner

Acie Tester: Braun Satin Hair Color Straightner

Acie Tester: Braun Satin Hair Color Straightner 

Tjek… For noget tid siden var alle de andre blogdamer (give and take) til Braun-event. Og de fik allesammen krøllet hår. Og var flotte. For obvious reasons, takkede jeg nej til at blive krøllet – men istedet har jeg testet det nye Braun Satin Hair Color glattejern derhjemme under lidt mindre professionelle forhold..

Acie likes: det har væsentligt mere luksus-feel end det sidste glattejern jeg testede… det ligger godt i hånden (.. jeg lyder jo som en mand, når jeg siger den slags) og  kan både glatte og lave krøller.. Og jeg kan jo godt lide krøller:) Derudover er det super enkelt at indstille temperaturen og generelt bare meget intuitivt og brugervenligt.. Uden alt for mange dikkedarer.

Acie dislikes: hmm… den er lidt svær… for der er ikke noget, jeg sådan decideret ikke kan lide – min eneste anke er nok, at oplevelsen ikke er sådan “omg – wauuuuaw!”, men hvad forventer man? It’s a goddamn straightner.. Og glatte hår – det gør den til UG med kryds og slange… Men vi er vel lidt nået dertil hvor det mere er en hygene, end noget man kan tillade sig at give pluspoint for, no?! (… okay – der røg lige lidt for meget business lingo ind over den sætning.. ehrm.. altså – jeg mener bare, at man ville blive ret irriteret, hvis ens glattejern ikke glattede ordentligt, hvorimod man ikke ville blive ekstra tilfreds, hvis det faktisk gjorde – og jeg kan love, at det absolut ikke var tilfældet dengang i 1998, da jeg fik mit første glattejern..).

Overall: jeg er hverken imponeret eller uimponeret – det er helt fint glattejern til en helt fin pris.. jeg har haft lidt svært ved at sige, om det faktisk er bedre for farvet hår, og modvirker at ens farve falmer – mit hår kan dårligt falme mere end det allerede har gjort – og det jo lidt synd, men jo ikke noget, der taler imod produktet:) Jeg har efterhånden prøvet en del glattejern (.. jeg mangler dog stadig GHD, som alle sværger til, så det er muligt, at jeg bare ikke har set lyset endnu), og jeg synes absolut ikke det her er nogen dårlig investering. Hvis der er nogen af jer derude der også har prøvet det og har farvet hår, må I meget gerne dele jeres erfaringer! 🙂

Acie Tester: Braun Satin Hair Color Straightner

I’ve been testing the new Braun Satin Colour Hair Straightner – it’s a great straightner and does the job quick and easy. My only complaint is that the user-experience isn’t “oh wauw”, but hey – it’s a straightner. What can you expect?! 🙂

 Kommentarer (4)
  • Men hvad hvis man ikke har tykt og ustyrligt hår? Er det så det værd? Mit hår er ret medgørligt og ikke specielt tykt!? 🙂

  • Som alle andre: INTET andet end GHD virker 🙂
    Jeg har så tykt og ustyrligt hår at det ville tage mig en krig at glatte hår, hvis jeg ikke havde mit GHD glattejern!

  • Det har jeg skam gjort – det fungerer også fint:) Men det kan alle glattejern vel mere eller mindre idag, så det så jeg ikke noget nyt i:)

  • Kunne du ikke tænke dig at teste krølfunktionen i det også ? Ved tid og lejlighed, og om det bliver fornuftigt eller kræver en pro for at få pænt.
    Har lidt overvejet om det skulle på juleønske listen, da det koster det halve af det famøse GHD glattejern. 🙂

    Kan godt lide tanken om en 2-i-1 glattejern.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top