Du læser nu
Model boots

Model boots

Model boots
… tjeeeeek… har netop slået mine små klør i et par Frye Engineer 12R boots på eBassen… har savlet over dem flere gange irl, men var heldig at finde dem til en god pris online.. nu håber jeg bare, at dette eBay-skokøb ender en kende mere lykkeligt, end mit sidste gjorde; mine Loubs endte i et paypal-claim og jeg fik mine penge retur. Pres altså. Anyways. Vinterstøvler til mig. Hurra!

Just bougth these babies on eBay – can’t wait for them to do show up in my mailbox.. wuhuu!

 Kommentarer (11)
 • Åh, jamen efter en måned var mine Loubs stadig ikke dukket op og det tracking-nummer sælger havde sendt var til en pakke som var på New Zealand?! Og så fik jeg pengene retur fra Paypal – jeg ved ikke om de efterfølgende dukkede op i Sverige, men i så fald er de røget retur til sælger… Lidt træls, men ikke the end of the world – det er jo dejligt, at Paypal er så sikkert at man får sine penge retur uden bøvl.

  Rikke: er ikke sikker på størrelserne. Jeg tog en 8½ som (vist nok) er det tætteste man kommer på 39½. skal nok skrive når jeg modtager!

 • Hej Acie!
  Hvordan ser det ud med størrelserne? Jeg er en 37 og synes, at websiderne giver mig forskellige US størrelser, der skulle svare til en EU 37?!
  Mvh. Rikke

 • Mand, de er nice!! Er selv på udkig efter det perfekte par biker-boots… Men vil så gerne prøve dem inden jeg køber.. Dermed ikke nogle Ebay-støvle-kup til mig 🙁

 • Meeeget fine. Har selv nogle, der ligner lidt, fra Carla F. Dog noget kortere. Hvad gik der galt med dine Loubs – de så så fine ud?

  djuliwood.tumblr.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top