Du læser nu
Out of office

Out of office

Out of office
… har været lidt sløj og besluttede, at tage mig en night-off igår, da jeg kom hjem fra middag med nogle venner… var helt færdig og gik omkuld kl 22.30 – deraf stilheden idag.. Nu har jeg derimod fået iklædt mig alle mine blødeste ting, knaldet håret i en hestehale og ladet makeuppen stå.. Det er fredag, jeg er sløj og komfort er i højsædet i Acie-land… Iøvrigt ved jeg, at flere af jer har problemer med at se mine billeder i Google-reader. Jeg aner ikke hvad problemet er, men jeg arbejder på en ny hosting-løsning!!

 

I’ve been feeling a little under the weather so (besides from sleeping alot) decided to wear all my most comfy items… mhmm.. Life’s too short to stagger around in fashness when you’re feeling ill.. Just sayin’.. 🙂

 Kommentarer (16)
 • Det er som om, at billederne først begynder at virke i GoogleReader noget tid efter, at posts er kommet op. Det samme gælder i øvrigt Katrine Krøjbys blog, jeg ved ikke hvad sammenhængen er?

 • Hurra for Acie! Du klæder dig jo ikke på for læsernes, men for din egen skyld! Og så er det op til os, om vi vil følge med eller ej. Man kan relatere til dig, og derfor følger jeg din blog!

 • Sofie: ahhr… well – det er self helt vildt dejligt, at du gerne vil se flere outfits, men jeg poster så mange som jeg har lyst til/orker/finder interessante… Outfit-posts kræver lidt at man har tid til at tage billeder i dagslys, og det er bare ikke altid jeg har det:) Og så er der altså også dage, hvor jeg bare render rundt i nattøj hele dagen.. I gennemsnit poster jeg et outfit hver 2. dag og det synes jeg egentlig er en frekvens, der passer meget fint.

  Emma: det er meget sjældent, at jeg er lidt “hård” ved mine læsere, men din kommentar var simpelthen noget af det mest tåbelige jeg har måttet give ‘spalteplads’ til her på acie.dk – jeg vil IKKE acceptere, at andre gør sig til dommere over hvad andre mennesker bør eller skal. Og det gælder sig ikke kun for mig (det skulle jeg såmænd nok kunne klare), men generelt. Mode er sjovt, skægt og en leg – men i det sekund en dømmende kommentar som din får talerum, så bliver mode dikterende og træls. Det gider jeg simpelthen ikke. Derudover betragter jeg mig ikke som en decideret fashionista – jeg har ikke en cent på nogle af de mere fash damer i blogverden, men jeg er evntyrer, ambitiøs og velformuleret; og så kan jeg godt lide pæne sko. Men det er en bi-ting, og jeg har aldrig bildt mig selv ind, at folk følger med her, fordi jeg er noget stilikon… Så derfor vil jeg også påkræve mig retten til at have lov til at trække i blødt lammeuld, når jeg har brugt hele den foregående nat på at vælte mine indvolde ud i toilettet… På acie-dk skal der være plads til alle – både dem der synes bamsestøvler er grimme og pæne. Eller hvad vi nu ellers kan være uenige om – jeg er udemærket klar over, at for hvert indlæg jeg poster, så er der nogle der ikke er enige med mig.. Og det er fint – det er sådan det skal være!.. Men jeg vil simpelthen ikke have, at vi sidder og slår hinanden i hovedet med hvad man må og hvad man ikke må. Vi er forskellige. Det skal accepteres og respekteres. Punktum. (og nej – denne kommentar er ikke kun henvendt til dig, men er en generel kommentar til en kedelig tendens, jeg har oplevet i blogland rundt omkring lately.. Og derfor denne anke til at vi holder os fra at tage den sjove diversitet ud af mode, og accepterer forskelligheden – for ellers havner vi nemlig i kategorierne “folkeskole” og “mainstream”..)

 • acie, jeg tror hun mener at hun ville være glad for flere “dagens” 😀

  jeg er faktisk skuffet lidt.. en fashionista som dig burde absoulut ikke gå i “bamseboots” jeg syntes de støvler hører folkeskolen til!
  og så er de grimme, og mainstream
  dette er ikke personligt. :]

 • Ikke for at bede om for meget, men det ville være rigtig fedt hvis du ville ligge nogle flere billeder ind af dine outfits(-:

 • Jeg tror generelt, at det er Photobucket, den er gal med 🙁 Har rigtig meget bøvl med alle dem, der har deres billeder hostet på PB i min Google Reader.
  /Maria

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top