Du læser nu
Vintage Camel Coat

Vintage Camel Coat

Vintage Camel Coat

Jeg går rundt med en (nok små-utopisk) drøm om at finde en fin vintage camel frakke… Mit frakkebudget er blevet brugt andetsteds og skal jeg med på camel-bølgen, skal det være på den super budgetvenlige slags – og det plejer, at betyde vintage:) Ovenstående er fra eBassen, og jeg har fulgt den i et par dage, men nu bevægede prisen sig op i højder jeg alligevel synes var for tåbelige, så jeg droppede det igen, og jagten fortsætter.. Ak ja, ak ja.. Nogen af jer, der har gjort gode vintage-kup på camelfronten??

I’m dreaming abt finding a vintage camel coat this seasons.. buuuut, it’s not that easy! This one is from eBay, and I’ve been watching it for a wihle – but people are bidding like crazy and it’s already sort of expense for a vintage piece.. and there’s 5 days till the autcion ends.. not cool.

 Kommentarer (5)
 • Det har jeg gjort – men jeg har ikke kunnet finde nogen valid kilde, der understøttede dit udsagn, hvorfor jeg spurgte dig, hvor du havde definitionen fra. Hvor har DU slået det op??

 • Maria: hvor kommer den definition fra? er det en du selv har opfundet??

  Jeg er enig med jer begge i, at begrebet er lidt udvandet – for mig er vintage noget, der har haft mere end én ejer.. Der er self undtagelser – men det er en tommefingerregel. For så er det ikke længere 2nd-hand – det er måske 3rd eller 4th hand.. Eller endnu mere. Typisk vil det betyde, at det pågældende item er mere end 20 år gammelt. Når det er sagt, så er der mange forskellige “tekniske” definitioner af begrebet “vintage”, hvilket jo ikke ligefrem bidrager til et mere håndfast begreb.. så ja – for mig er vintage noget der ca +20 år gammelt..

 • Vintage er f.eks tøj fra 1920- 1980… Jeg tænkte præcis det samme da jeg så dette indlæg da jeg undrede mig over om frakken/kappen virkelig kunne være fra før 1980!!!

 • Dit indlæg bragte mig til at tænke lidt… Hvad er egentlig forskellen på genbrug og vintage?

  i mit hoved vil jeg sige at vintage er lidt i familie med antikt, altså noget gammelt og lettere værdifuldt på en eller anden måde, hvilket jeg også synes tildels afspejler sig i prinsen, hvor vintage i mit hoved er noget der er dyrere end genbrug. Derfor overraskede det mig også lidt da du skrev at du manglede penge på dit frakkebudget, og derfor gik efter en vintage, da det i mit hoved lyder billigere med en fra H&M?

  Eller det bare mig der misforstår det?
  Så ja, hvad er forskellen på vintage og genbrug fordig? Hvis der da overhovedet er en?

  Ha’ en god dag i LaLa-land
  – Linda’Lykke

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top