Du læser nu
Shearling DIY

Shearling DIY

Shearling DIY

… det virkede ikke til, at jeg nogensinde ville finde det rigtige shearling-item… og samtidig generede det mig lidt, at spendere alt for mange penge, på en trend, som jeg ikke er sikker på, at jeg vil synes er the shizzle til næste år.. Og jeg havde jo en læderjakke, som jeg er svært glad for – men det der med at cykle rundt i plastik, duer bare heller ikke, hvorfor en budgetversion ikke rigtigt virkede som vejen frem… Så der var bare alt for mange ting, der ikke gik op i en højere enhed… Men da jeg var i IKEA i sidste weekend, fik jeg en idé – de har nemlig små fåreskind til salg for ingen penge.. Bløde, fine og hvide.. Haps – sådan et røg med hjem, og en hobbykniv senere har jeg nu en shearlingkrave til mine jakker – både min læderbasse og min armyjakke. Den skal lige trimmes lidt, men jeg har ingen saks, så indtil videre går jeg bare og nyder blødheden lidt… Og den sidder bare fast på jakken med 3 sikkerhedsnåle – easy as pie!

Shearling DIY

Shearling madness – bought this sheepskin at IKEA and cut out a collar for my jackets. Knew I wasn’t gonna find a shearling item that i both liked and could afford, so this seemed like a better solution:)

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top