Prik Prik - Acie

Prik Prik

Prik Prik
… har gået i cirkler om den her sweater hver gang jeg har været i H&M de sidste mange gange… kan virkelig godt lide farven – og synes prikkerne er virkelig sjove. Men er det mon sådan en trøje man hurtigt bliver træt af??? Kan ikke helt finde ud af det – hvad siger I??

I’ve been eyeing this sweater for so long – I love the color and I think the dots are so much fun… but I can’t help but wonder if I’d get tired of it super fast…

Source: StockholmStreetstyle

20 kommentarer

 • Ej er jeg den eneste der ikke har set den i H&M’erne i Aalborg?
  Den er godt nok flot! Jeg ville i alt fald elske den 🙂 Er der nogen der ved hvad sådan en sag koster?

 • jeg købte den i starten af september og jeg elsker den stadigvæk. den er virkelig fed og dejlig at have på 🙂 og jeg bliver ellers nemt hurtig træt af tøj..

 • Jeg syntes den sweater er vildt sød! (: Vil også tro den er ret god til at pifte et sæt tøj op, og samtidig ser den behagelig og varm ud. (:

 • Nej den er så fin 🙂 Jeg har en strik der ligner den rigtig meget, bare med stjerner og den er jeg vildt glad for 🙂 Go for it siger jeg bare..!! Og du kan både bruge den om vinteren som på billedet og om sommeren med hvide shorts og grove sandaler, den er da for skøøøøøøn 🙂

 • den er rigtig fin, jeg tror faktisk ikke man blir så hurtigt træt af den fordi den er i så sarte farver måske hvis den var sort med hvide prikker men da den er i de her sarte farver synes jeg faktisk godt man kan gå med den uden at det bliver for prikket.

 • synes den er så cool! tror ikke man bliver træt af dem. den kan jo bruges til alt muligt! 🙂 virkelig fin!

 • Den er rigtig fin, og så er jeg vild med den måde den er stylet på!! men jo, jeg tror måske det er en man bliver træt af…
  hmmm…

 • Jeg synes, den er ret fin, og eftersom du jo ikke har sindssygt mange mønstrede stykker tøj i garderoben, tænker jeg, du nok ville blive ret glad for den. Og så nærmer den sig jo også noget acie-farvet, hvilket i sig selv er kvalificerende 😉

 • Den er fin – og flot i dette outfit, men jeg tror hurtigt man ville blive træt af den. Farven er dog helt skøn, så kan godt forstå du er fristet:)

 • har selv prøvet den i h&m, og den har jo en skøn pasform. 🙂
  og så er den altså også ret acie-ish. go get it!

 • Hmmm… bum bum…

  Jeg tror, at jeg ville springe over. Plejer slet ikke være til prikker nemlig. Dog er det positivt, at de ikke er så små, prikkerne, men nej, tror alligevel den bliver kedelig i længden.

  Men jeg kunne faktisk hodt forestille mig, at den ville klæde dig. Der er altså noget ret fint over de lyse farver til en lyshåret fremfor en som er mørkhåret, synes jeg..

 • Jeg synes virkelig den er flot…
  Tror lige netop pågrund af farven, ikke at man vil blive træt af den.. det havde nok været værre hvis den var rød, gul, blå – sådan en pang farve..!
  Synes den er rigtig fin, = køb 😀 !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top