Du læser nu
Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Vintage on Melrose

Whoa – billedspam! Lørdagen tilbragte jeg på Melrose Ave, som er et vintagemekka! Hvis nogen, skal et sving forbi LA anytime soon, så er SLOW, Wasteland, As American Vintage og American Vintage alle 4 butikker, der er et besøg værd. Store lokaler, der bugner af vintagefund – især militærjakker i alle mulige forskellige afskygninger (alt fra den mere contemporary parka til gamle habitter med emblemer og ordener), cowboystøvler, læderjakker, kjoler, baseballjakker og en masse andet! De ligger alle 4 ret tæt på hinanden omkring Melrose og Martel… Selv slog jeg kløerne i en hat, som jeg nok skal vise frem ved lejlighed:

 

Melrose Ave is like vintage heaven – the best stores are Wasteland, Slow, As American Vintage and American Vintage.. They’re all huuuuuge and filled with all sorts of different gems – military jackets, parkas, leatherjackets, cowboy boots, baseball jackets, dresses and much much more!

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top