Du læser nu
In action

In action

In action

In action

Jeg kunne ikke få den nude AA-skjorte ud af hovedet, så jeg måtte tilbage – og denne gang medbragte jeg forstærkning. Jeg er meget i tvivl – jeg prøvede den ikke sidst, og den sidder egentlig ret godt. Min mandlige beslutningstager var enig, men syntes ikke, at knapperne var specielt nice. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad han mente. Men hey. When do I ever!? Anyways – mænd er nogle gange lidt bedre til ikke at blive forblændede, og jeg kan ikke finde ud af om jeg skulle lytte (.. for once) eller følge retail-hjertet og slå til… Jeg var også ret lun på den sorte oversize cardi, som jeg har på ud over på det sidste billede – men det var egentlig bare et stort stykke jersey, og det gider jeg simpelthen ikke betale $80 for… Niks..

 

I couldn’t get the nude AA-shirt out of my thoughts, so had to go back and try it on – still doubting though.. I mean. It’s nice.. But for how long will I think so?? Oooooh…

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top